Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 29 Haziran 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Zidane İspanya'yı ağlattı

Dünya Kupası 2. turunda İspanya'nın Fransa'ya 3-1 yenilerek elenmesi İspanyolları üzüntüye boğdu. İspanyol futbolcuların maç öncesinde Fransız futbolcu Zinedine Zidane için ''Umarım bu maçla jübilesini yapar'' açıklamasına atıfta bulunan basın, ''Zidane, jübilesini en azından Cumartesi gününe kadar erteledi. Bizim jübilemizi yaptı'' yorumunda bulundu.


Kupanın en iyi golcüsü Ronaldo

Alman Milli Takımının"Bombacı" lakaplı golcüsü Gerd Müller, Brezilya'nın Gana'yı 3-0 yendiği maçta 15. golünü kaydederek kupa tarihinin en golcü ismi

Parreira: İntikam peşinde değiliz

Dünya Kupası finallerinde, Brezilya Milli Takımı Teknik Direktörü Carlos Alberto Parreira, ''Fransa'dan intikam alma peşinde değiliz'' dedi.


  Okan'ın gözü G.Saray'da

Beşiktaş ile yolları ayıran yıldız oyuncu Okan Buruk tekrar Galatasaray'da oynamanın kendisine gurur vereceğini söyledi.


  Trabzonspor ilk çalışmayı yaptı

Trabzonspor, yeni sezon öncesi hazırlıklarına dün yaptığı antrenmanla başladı. 25 Haziranda toplanan ve 2 gün süren sağlık kontrollerinin ardından bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yeni sezon öncesi ilk çalışmasını yapan bordo-mavililer, 2 Temmuz'da kamp için Almanya'ya gidecek.


  Fener çalışıyor

Fenerbahçe Futbol Takımı, 2006-2007 sezonu hazırlıklarını İstanbul'da sürdürüyor. Antrenör İrfan Saraloğlu yönetiminde, Samandıra Tesislerinde gerçekleştirilen sabah çalışması 2 saat sürdü.


  G.Saray günü

Turkcell Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarına bugün başlayacak


  Cordoba: 1 yıl oynarım

Türkiye Süper Lig takımlarından Antalyaspor'la anlaşan Beşiktaş'ın eski kalecisi Oscar Cordoba, Beşiktaş taraftarının sevgisinden dolayı teşekkür ederken, İnönü'de maça çıkmaktan çekinmediğini, bundan sonra Antalyaspor için mücadele edeceğini belirtti.



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004