Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 29 Haziran 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Zidane İspanya'yı ağlattı

Dünya Kupası 2. turunda İspanya'nın Fransa'ya 3-1 yenilerek elenmesi İspanyolları üzüntüye boğdu. İspanyol futbolcuların maç öncesinde Fransız futbolcu Zinedine Zidane için ''Umarım bu maçla jübilesini yapar'' açıklamasına atıfta bulunan basın, ''Zidane, jübilesini en azından Cumartesi gününe kadar erteledi. Bizim jübilemizi yaptı'' yorumunda bulundu.

Dünya Kupası 2. turunda İspanya'nın Fransa'ya 3-1 yenilerek elenmesi İspanyolları üzüntüye boğarken, gece şiddet olaylarıyla geçti. Madrid'deki Colon meydanında toplanan yaklaşık 15 bin İspanyol, maç sonrası gözyaşlarını tutamazken, bazı gençlerin çıkardığı olaylarda 2'si polis 50 kişinin hafif yaralandığı bildirildi. Madrid polisi, elenmekten dolayı kızgın olan gençlerin çevreye zarar verip, ateşe vermeye çalıştığını, en az 2 kişinin gözaltına alındığını söyledi.

JÜBİLEYİ İSPANYA YAPTI

Öte yandan, İspanyol basınının manşetlerinde, ''Zidane bizim jübilemizi yaptı'', ''Ulusal düş kırıklığı'', ''Fransa, İspanya'nın Dünya Kupası'ndaki hayallerini gömdü'', ''İspanya eve dönüyor'', ''Ağlama'' ifadeleri yer aldı. İspanya Milli Takımı'ndaki bazı futbolcuların maç öncesinde Fransız futbolcu Zinedine Zidane için ''Umarım bu maçla jübilesini yapar'' açıklamasına atıfta bulunan Marca gazetesi, ''Zidane, jübilesini en azından cumartesi gününe kadar erteledi. Bizim jübilemizi yaptı. Zizou efsanesi devam ediyor'' yorumunda bulundu.

İYİ OYNAYIP, KAYBEDİYORUZ

İspanyol gazeteleri, milli takımın Dünya Kupası'nda sergilediği oyunun ümit verici olduğunun altını çizerek, ''Hep iyi oynayıp, kaybediyoruz. Fransa yenilgisiyle rekabet edemediğimizi bir kez daha gördük. Bazen ders almamız da gerek. Ama genç, bir stile sahip, İspanyol taraftarları arkasına alan ve gelecek vaat eden bir takıma sahibiz. Geri döneceğiz'' değerlendirmesi yapıldı.

Dünya Kupası tarihinde çeyrek finalden öteye gidemeyen İspanya Milli Takımının kaptanı Raul, verdiği demeçte, ''Fransa, sonucun belirlendiği anda büyük bir takım olduğunu gösterdi. Biz gösteremedik. Çok umutluyduk ama yine aynı şey başımıza geldi'' dedi. Takımında tecrübe eksikliği olduğunu söyleyen teknik direktör LuisAragones ise İspanya Federasyonunun ve taraftarların istemesi halinde görevine devam edeceğini açıkladı.

29.06.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Zidane İspanya'yı ağlattı

  Kupanın en iyi golcüsü Ronaldo

  Parreira: İntikam peşinde değiliz

  Pele'nin ayağa müzelik oldu

  Okan'ın gözü G.Saray'da

  Trabzonspor ilk çalışmayı yaptı

  Fener çalışıyor

  G.Saray günü

  Cordoba: 1 yıl oynarım

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004