Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 04 Temmuz 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Anelka bilmecesi

Fransa'nın ünlü spor gazetesi L'Equipe, yıldız futbolcu Anelka'yı geçen yılın lig şampiyonu Lyon'un transfer etmek istediğini yazdı. Gazete, 2008 yılına kadar F.Bahçe'nin malı olan Anelka'nın bonservis ücretinin 10-12 milyon Avro civarında olduğunu bildirdi.


Benim adım Mehmet Aurelio

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusuMarco Aurelio, Süper Ligde 2006-2007 sezonunun, geçen sezona göre daha zorlu geçeceğini söyledi. Türk bayrağı ve F

Zidane: Hedefimiz final oynamak

Brezilya zaferini yorumlayan Fransa Milli Takım kaptanı Zidane, "Zafer kazanmak için hep birlikte mücadele ettik. Bu çok güzel bir duygu. Hedefimiz fi


  Taşçı: Bırakıyorum

Kırkpınar'da 9 kez başpehlivanlık elde eden, 2 altın kemer sahibi Ahmet Taşçı, 4. tur güreşlerinde 23 yaşındaki Recep Kara'ya yenilerek başpehlivanlık umudunu kaybetti.


  Tüysüz yeniden ağa

Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin vazgeçilmezi olan ağalık yarışmasında büyük skandal yaşandı. İhaleye kimse çıkmayınca bir saat ileriye ertelendi. Bir saat sonra yapılan ağalık artırmasında bu defa Adem Tüysüz dışında iki isim daha ağalığa aday oldu.


  G.Saray ormanda kros yaptı

Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarını kros yaparak sürdürdü. Teknik direktör Erik Gerets yönetiminde Florya Ormanı'nda gerçekleştirilen krosta, futbolcular 12.6 kilometrelik parkurda koştu.


  33. Hitit Rallisi'ne Ford takımı damgasını vurdu

Türkiye Ralli Şampiyonası'nin 4. ayak yarışı 33. ANOK Hitit Rallisi'ne, Ford takımı damgasını vurdu. Genel klasmanda ilk iki sırayı alan Ford takımı, gençler klasmanında da birinciliğe yerleşti.


  6 yılda 60 milyon dolar alacak

NBA takımlarından Denver Nuggets, Nene ile 6 yıllığına 60 milyon Dolara anlaştı. Bu hafta içinde Brezilya'nın Rio de Janeiro kentinde evlenen ve burada balayında bulunan Nene, menajeri aracılığı ile yürüttüğü görüşmelerden olumlu sonuç alarak takımıyla 6 yıllığına nikah tazeledi.



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004