Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 04 Temmuz 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Anelka bilmecesi

Fransa'nın ünlü spor gazetesi L'Equipe, yıldız futbolcu Anelka'yı geçen yılın lig şampiyonu Lyon'un transfer etmek istediğini yazdı. Gazete, 2008 yılına kadar F.Bahçe'nin malı olan Anelka'nın bonservis ücretinin 10-12 milyon Avro civarında olduğunu bildirdi.

Fransa'nın ünlü spor gazetesi L'Equipe, Fenerbahçe futbol takımının as oyuncusu Anelka'yı, geçen yılın lig şampiyonu Lyon'un transfer etmek istediğini yazdı. 2008 yılına kadar Fenerbahçe'nin malı olan Anelka'nın bonservis ücretinin 10-12 milyon Avro civarında olduğunu kaydeden gazete, Anelka ile Lyon arasında temasın kurulduğunu, ancak transferin şu anda '''fizibilite aşamasında'' olduğunu belirtti. Gazete, Anelka'nın daha önce top koşturduğu İngiliz Liverpool takımıyla, Alman Werder Breme'nin de alıcı listesinde olduğunu yazdı.

ÇALIŞMAYA DEVAM

Öte yandan Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarını 1 günlük iznin ardından dün sabah yaptığı çalışmayla sürdürdü. Antrenör İrfan Saraloğlu yönetiminde yaklaşık 2 saat süren antrenmanda, sarı-lacivertliler sahada yaptıkları koşunun ardından salona girerek çalışmasını sürdürdü. Salondaki programın ardından tekrar sahaya dönen sarı-lacivertliler, istasyon çalışmaları, kanat organizasyonları ve yarı sahada çift kale maç yaptı.

ANELKA İDMANDAYOKTU

Cumartesi günü Fransa'ya giden Anelka, antrenmanda yer almadı. Anelka'nın yönetimin bilgisi dahilinde 1 gün izin alarak ülkesine gittiği bildirildi. Yönetim kurulunun, transfer haberleriyle gündeme gelen Fransız futbolcuyla ilgili olarak bir açıklama yapması bekleniyor.

04.07.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Anelka bilmecesi

  Benim adım Mehmet Aurelio

  Zidane: Hedefimiz final oynamak

  Aynur: Çok çalıştım, başpehlivan oldum

  Taşçı: Bırakıyorum

  Tüysüz yeniden ağa

  G.Saray ormanda kros yaptı

  33. Hitit Rallisi'ne Ford takımı damgasını vurdu

  6 yılda 60 milyon dolar alacak

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004