Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 09 Temmuz 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Gazze'de yeni cephe

İsrail ordusunun bu sabah Gazze’nin doğusuna girerek İsrailli askerin kaçırıldığı yaklaşık iki haftadan bu yana sürdürdüğü operasyonlarında yeni bir cephe açtığı bildirildi. Onlarca İsrail tankının da bulunduğu askerî gücün, Karni gümrük kapısından girerek şehrin Şaceya ve Zeytun semtlerine 500 metre yaklaştığı belirtildi.


Hamas: İsrailli askere iyi bakıyoruz

Hamas, 25 Haziran’da kaçırılan İsrail askerine “İslâm dini vecibesine de istinaden çok iyi bakıldığını” bildirdi. Hamas’tan İsrailli onbaşı Gilad Şali

Komutanlar Hadise soruşturmasını savsaklamışlar

The New York Times gazetesi, Irak’ta görevli üst düzey Amerikan Deniz Kuvvetleri subaylarının, Hadise’de 24 Iraklı sivilin Amerikan askerleri tarafınd


  Alman bakandan başörtüsü eleştirisi

Almanya Eğitim Bakanı Annette Schavan, Stuttgart İdare Mahkemesi’nin, Müslüman bir öğretmenin okulda başörtüsü takabileceği yönünde karar almasını eleştirdi. Mahkemenin kararıyla Schavan’ın, Baden-Württemberg Eyaleti Eğitim Bakanı olduğu dönemde getirdiği başörtüsü yasağı geçersiz ilân edilmiş oldu.


  İHA muhabiri tedâvi altında

GAZZE - İsrail askerlerinin açtığı ateş sonucu yaralanan İhlas Haber Ajansı (İHA) kameramanı Hamdi El Hor, tedavi için Hadassa En Kerem Hastahanesi’ne nakledildi.


  İngiliz askerleri Taliban’ı biledi

İngiltere Savunma Bakanı Des Browne, Afganistan’daki İngiliz birliklerinin mevcudiyetinin Taliban’ın direnişini bilediğini söyledi.


  3 Amerikan askeri öldürüldü

Irak’ın batısındaki Anbar eyaletinde 3 Amerikan deniz piyadesinin öldürüldüğü bildirildi. ABD Ordusu’ndan yapılan açıklamada, üç askerin Anbar eyaletinde dün direnişçiler tarafından öldürüldüğü ifade edildi.



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004