Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 07 Ağustos 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Muhteşem bir geceydi

Sezonun ilk maçında K. Erciyes karşısında alınan farklı galibiyeti ‘harika’ olarak nitelendiren F. Bahçe teknik direktörü Zico, hafta içinde çıkacakları Kiev deplasmanından iyi bir sonuçla döneceklerine inandığını kaydetti. Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, Kayseri Erciyesspor maçına oyuncuların istekli ve hırslı başladıklarını belirterek, ‘’Gerçekten harika bir maç oldu’’ dedi.

Zico, maçtan sonra yaptığı basın toplantısında, maçın kontrolünü ellerinde bulundurduklarını ifade ederek, ‘’Bizim için gerçekten harika bir maç oldu. Maçın kontrolü elimizdeydi. Appiah oyundan atılınca kontrolü biraz elimizden kaçırdık, ama sonra tekrar elimize aldık. İkinci yarıda da iyi oynadık, birbirinden güzel goller atarak, güzel bir galibiyet aldık’’ diye konuştu. Bir kişi eksik oynamalarına rağmen bütün oyuncularının fedakârlık yaptığını anlatan Zico, ‘’Oyuncularım eksik olan arkadaşlarının yokluğunu hissettirmediler. Defans oyuncularım da çok dikkatli oynadılar. Bu tip galibiyetler şampiyonluğa oynayan oyuncular için çok önemlidir’’ şeklinde konuştu.

KİEV’İ DÜŞÜNECEĞİZ

Kayseri Erciyesspor maçında oyuncularının sahaya çok fazla şey yansıttıkları için şu anda yorgun olduklarını belirten Zico, “Artık yarından itibaren kafamızı Dinamo Kiev maçına çevireceğiz’’ dedi. Kiev’den iyi bir sonuçla döneceklerine inandıklarını kaydeden Brezilyalı teknik adam, “Biz oradan güzel bir sonuçla, bize yarayan sonuçla döneceğimize inanıyorum’’ şeklinde konuştu.

ANELKA MESELESİ

Zico, bir süredir takımdan ayrı özel çalışan Anelka ile bir görüşme yaptığını, Fransız futbolcudan Dinamo Kiev maçında yararlanabileceğini açıkladı. Brezilyalı teknik adam, şöyle devam etti: ‘’Anelka ile bir görüşme yaptım, kendisi Fenerbahçe’ye daha katacak şeyleri olduğunu söyledi. Onun gibi büyük bir futbolcudan yararlanmak isteriz. Kiev maçında Anelka ile başlayabiliriz. Anelka, şu anda Fenerbahçe’nin futbolcusudur. Biz de ondan yararlanmak istiyoruz.’’

07.08.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Muhteşem bir geceydi

  Trabzon’da mağlubiyetin üzüntüsü yaşanıyor

  Üç transfer Apoel’e karşı yok

  Kayseri, UEFA Kupası öncesi moral buldu

  Demirlek: Appiah Emre’ye tokat attı

  Almanya lig kupası Bremen’in

  Fransa’da yeni kaptan Vieira

  Fatih Tekke golünü attı

  Ronaldinho, Zidane’ın attığı kafayı görmemiş

  NBA maçları Çin’e taşınıyor

  Potada kur’a günü

  G. Saray izin yaptı

  Sergen’in veliahtı da Şeker’de

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004