Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 20 Ağustos 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Tüketim hastasıyız

Avrupa Birliği’ne (AB) üye ülkelerle kıyaslandığında, 2005 yılı itibarıyla kişi başına gelir bakımından ‘’en fakir ülke’’ konumunda olan Türkiye’nin, gelirine oranla ‘’hanelerin en fazla harcama yaptığı ülke’’ olduğu ortaya çıktı. Üretiminin yüzde 80,5’ini tüketen Türkiye’de, tüketim içinde hane halkı tüketiminin oranı ise yüzde 84,5’i buluyor.


Dalgalanma, belirsizlik ve durgunluk sebebi

Gaziantep Genç İşadamları Derneği (GAGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Erturhan, döviz kurlarında yaşanan ani yükselişler ve ani düşüşlerin piyasada

Hava- İş eylemden vazgeçti

Hava-İş Sendikası, THY yönetimi ve sendika yetkilileri ile yapılan görüşmelerin ardından ‘’bir gün kendilerini uçuşa elverişli hissetmeme haklarını’’


  İran gazını Türkiye taşıyacak

İran Petrol Bakanı Kazım Veziri Hamane, İran doğalgazının, Türkiye’deki boru hattı yoluyla Avrupa’ya ihracı konusunda ortak bir proje üzerinde anlaşmaya varıldığını açıkladı.


  TMO, artık fındık alabilecek

Fındıkta yaşanan sıkıntı sebebiyle fındık alması gündeme gelen Toprak Mahsulleri Ofisinin (TMO), bunu gerçekleştirmesi için yapılması gereken düzenlemelerden ilki tamamlandı.


  TTK, Türkiye’nin sırtında kambur

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Genel Müdürü Rıfat Dağdelen, TTK’nın Türkiye’nin sırtında kambur olmaktan kurtarılması gerektiğini söyledi.



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004