Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 02 Eylül 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Erdoğan: Barışı hep beraber koruyalım

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, barışın korunması ve kalıcı hale getirilmesi için bütün ülkelere, toplumlara ve bireylere önemli sorumluluklar düştüğünü belirterek, ‘’Bu sebeple, barışı talep etmek; yeri geldiğinde onu korumak için harekete geçmek ve gerekli iradeyi ortaya koyabilmek demektir’’ dedi.


Gül: Barış için gidiyoruz

Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül, Lübnan’a gönderilecek barış gücünün angajman kurallarını belirleyen belgeyi şeffaflık çerçevesin

Emniyetten mafya uyarısı

Ankara Emniyet Müdürlüğü, vatandaşları ‘’mafyaya boyun eğmemeleri’’ konusunda uyardı. Müdürlük, ‘’kendilerine mafya yakıştırmasında bulunanlara boyun


  Başoğlu: Lübnan kurtarılırken, Filistin'i kaybetmeyelim

Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası Genel Başkanı Mustafa Başoğlu “insanlık Lübnan’ı kurtarma girişimlerinde bulunurken Flistin’i kaybetmemelidir” dedi.


  Akdağ: Ciddî hekim açığı var

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Türkiye’de ciddi bir hekim açığı olduğunu belirterek YÖK’ün bu konuda üzerine düşeni yapması gerektiğini söyledi.


  AKP'yi terletecek sorular

AKP Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez, 4 Eylül Pazartesi günü yapılması planlanan AKP Grup Toplantısına sunmak üzere, Lübnan’da yaşananların analizini içeren bir rapor hazırladı.


  Üniversite sayısı arttıkça eğitimde kalite düşürüyor

TOSYA - TBMM Milli Eğitim Komisyonu Başkanı ve AKP İstanbul Milletvekili Tayyar Altıkulaç, ‘’Üniversite sayısını artırmakla eğitimde kaliteyi düşürüyoruz’’ dedi.


  Memur-Sen Uzlaştırma Kurulu’na başvurdu

Memur-Sen, memur sendikaları ve konfederasyonları ile Hükümet arasındaki toplu görüşmelerin anlaşmazlıkla sonuçlanmasının ardından Uzlaştırma Kuruluna başvurdu.


  Cerrah hakkında suç duyurusu

Çağdaş Hukukçular Derneği(ÇHD) İzmir Şubesi, İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah hakkında suç duyurusunda bulundu.


  Balık av sezonu açıldı

Balıkçı teknelerinin her birinin “Gelin Arabası” gibi süslendiği açılış töreninde balıkçıların da yeni sezon öncesi heyecanlı oldukları gözlendi.


  Balık kasaları dolu döndüler

Tarım ve Köyişleri Bakanlığı’nın su ürünleri av sezonunu açmasıyla, uzun aradan sonra dün gece ilk kez denize açılan Bandırmalı balıkçılar, elleri dolu döndü.


  Kaza mı sabotaj mı?

Elazığ’da kaçak elektrik kullandığı için para cezasına çarptırılan şirkete ait 16 elektrik sayacının bulunduğu araç, TEDAŞ’a dönüş yolunda yandı.


  Kış telâşı başladı

Yaz aylarında başta meyve-sebze olmak üzere yaşanan bolluğun yaklaşan kış ayları ile azalması, bunun yanı sıra eylülle birlikte aile bütçesine eklenen okul, kışlık gıda ve yakacak gibi masraflar tüketicileri düşündürmeye başladı.


  Kaçaklara geçit yok

Edirne, Hakkari ve Konya'da yasa dışı yoldan sınırı geçmek isteyen 272 yabancı uyruklu yakalandı.


  Taksiciler, araçlarına beyaz kurdele taktı

Bir grup taksici, 1 Eylül Dünya Barış Günü dolayısıyla araçlarına beyaz kurdele taktı. Ankara Umum Otomobilciler ve Şoförler Esnaf Odası önünde toplanan taksiciler, amaçlarının dünya barışına katkı sağlamak olduğunu belirttiler.


  TOKİ’den eğitime okul binası desteği

Gerçekleştirdiği projeler ile Türkiye’ye modern yerleşim alanları kazandıran Toplu Konut İdaresi (TOKİ), bu alanlardaki sosyal tesisler yanında eğitim tesislerini de tamamlıyor.



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004