Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 02 Eylül 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Çok harcayandan çok vergi

Maliye Bakanlığı, gelir vergisinde köklü bir revizyona hazırlanıyor. Vergi dairelerini sokağa çıkaracak yeni düzenlemeler ile vergi kaçıranlara yönelik “geçim bildirimi’’ devreye sokuluyor. Yetkililer, IMF’ye bu yıl içinde yasalaşması taahhüt edilen yeni Gelir Vergisi Kanunu’na ilişkin taslağın, 1 ay içinde hazırlanarak, Ekim ayı içinde Başbakanlığa sevkedilmesinin, planlandığını bildirdiler.


Köprü zamları mahkeme yolunda

Tüm Tüketicileri Koruma Derneği (TTKD) Başkanı Mehmet Barak, köprü ile otoyol ücretlerine yapılan zamların durdurulması için yargıya başvuracaklarını

TMO alım politikasını bir an önce belirlesin

Giresun Ziraat Odası Başkanı Özer Akbaşlı, 2006 ürünü fındık alımı için görevlendirilen Toprak Mahsulleri Ofisi’nin (TMO), alımlara ne zaman başlayac


  Okullar açılıyor masraflar cep yakacak

Okulların açılmasına 2 hafta kala, yeni bir sezona başlayacak öğrencilerin heyecanı artarken, velilerin okul alışverişleri tamamlama hazırlıkları yoğunlaştı. Yapılan araştırmaya göre, en ucuz ürünlerin seçilerek yapılan kıyafet-kırtasiye alışverişinde masraflar 150 YTL’den başlıyor.


  “Fındık kuşa benzer, çok sıkarsanız ölür”

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Eren, “Fındık kuşa benzer, çok sıkarsanız ölür” dedi.


  İTO'ya göre fiyat artışları

İstanbul’da Ağustos ayında perakende fiyatlar yüzde 0,17 gerilerken, toptan fiyatlar yüzde 0,10 arttı.


  Bursa’da tekstil sergisi açıldı

Uludağ Tekstil İhracatçıları Birliği organizasyonunda düzenlenen “1. Tekstil Sanatları Sergisi”, Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen’nin katılımıyla açıldı.


  Ekmeğe zam yolda

Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, ‘’Önümüzdeki bir ya da bir buçuk ay içerisinde ekmeğe yüzde 10 ila yüzde 15 arasında zam yapmayı planlıyoruz’’ dedi.



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004