Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 10 Eylül 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Peruğa yasak, ödenen harca gasp

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) İktisat Fakültesi’ni kazanan kızı Şeyma’nın kaydını yapmak için okula giden Şemsettin Türkan’ın kayıt sırasında karşılaştığı uygulama üniversitelerdeki zihniyeti tekrar gündeme getirdi. Ancak bu seferki biraz daha farklı oldu. Çünkü KSÜ yöneticileri peruğa bile tahammül edemediklerini gösterdi.


Batı Trakya, Mehmet Emin Aga’ya ağlıyor

Batı Trakya dâvâsının sembol isimlerinden, İskeçe Müftüsü Mehmet Emin Hakkın rahmetine kavuştu. İskeçe’deki evinde vefat eden Aga, bugün öğle namazını

1. sınıflar yarın okula

İlköğretim 1. sınıfa kayıt yaptıran yaklaşık 1 milyon 300 bin öğrenci, yarın “uyum sağlamak’’ amacıyla okula başlayacak. Millî Eğitim Bakanlığı İlköğr


  ‘Kadı mahkemesi’ haberlerine yalanlama

İstanbul Müftü Vekili Mehmet Aşık, bazı yayın organlarında yer alan “bir caminin bodrum katında kadı mahkemesi kurulduğuna’’ dair iddianın gerçeği yansıtmadığını belirtti.


  Mustafa Taşar’dan ANAVATAN’a dâvâ

Anavatan Partisi kurucularından, eski bakan Mustafa Taşar, kişilik haklarına saldırıda bulunulduğu gerekçesiyle toplam 40 bin YTL’lik manevî tazminat dâvâsı açtı.


  Başbakanlıktan sellere karşı genelge

Başbakanlık, can ve mal kaybına yol açan dere yataklarında meydana gelen taşkınlara karşı terbir alınması için genelge yayımlandı.


  Silâhın kapıda bırakıldığı düğün

Kars’ta yeni evlenen bir çift, görevlendirdikleri bir güvenlikçi ile ve salon girişine astıkları dövizlerle düğüne silahlı girilmesini engelledi.


  Hac görevlisine kılavuz

Diyanet İşleri Başkanlığı, hac görevlileri için pratik Arapça konuşma kılavuzu hazırladı. Kılavuzda, havaalanından dönüş işlemlerine kadar kullanabilecek tüm Arapça cümle ve kelimelere yer veriliyor.


  Tarım arazileri betonlaşıyor

Ülke genelinde verimli tarım arazilerinin, sanayileşme ve konut ihtiyacının giderilmesi gibi sebeblerle her geçen yıl daraldığı, son yarım asırlık süreçte yaklaşık 18 milyon dekar arazinin bu şekilde kaybedildiği bildirildi.


  THY, yeniden Beyrut’a uçacak

Beyrut Refik Hariri Uluslararası Havalimanı’nın uçuşlara açılmasının ardından Türk Hava Yolları’nın (THY), 12 Eylül’den itibaren İstanbul-Beyrut seferlerine başlayacağı bildirildi.


  Üniversiteli, ABD ve İsrail’den nefret ediyor

Lübnan savaşı, üniversite gençliğinde “ABD ve İsrail’e nefrete” sebep oldu.


  Zeytinburnu Beyt Hanun’la kardeş oldu

Filistin’in Beyt Hanun Belediyesi ile Zeytinburnu Belediyesi arasında Kardeş Belediye protokolü imzalandı. Protokol kapsamında, İsrail saldırıları sonrasında harabeye dönen Filistin’in Beyt Hanun şehrinin su sorununu Zeytinburnu Belediyesi çözecek.



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004