Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 10 Eylül 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

İnönü’de büyük heyecan

Turkcell Süper Lig’de sezonun ilk büyük maçında Beşiktaş ile Trabzonspor bugün İstanbul’da karşı karşıya geliyor. BJK İnönü Stadı’nda saat 21.45’te başlayacak ve Digitürk Lig TV’den naklen yayınlanacak maçı hakem Bülent Yıldırım yönetecek.


Demirören: Mevlânâ gibiyiz

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, ‘’Beşiktaş’ı kimse seçime alet etmesin. Kime elimi uzatırsam onu bırakmam, devam ederim. Ama Mevlânâ gibiy

Marcelinho’dan iddialı sözler

Trabzonspor’un Brezilyalı oyuncusu Marcelinho, üç maç üst üste asist yapmadığı ya da gol atmadığı maçların nadir olduğunu belirtti.


  2010’a hazırlanmalıyız

Türkiye Basketbol Ferderasyonu Başkanı Turgay Demirel, "ABD ve Japonya gibi ülkelerden sonra 2010’da ülkemizde organizasyonun düzenlenecek olması çok önemli bir nokta. Bizim bu organizasyonda çok iyi ev sahipliği yapmamız gerekiyor. 4 yıllık süreçte üzerimize düşen önemli çalışmalar bulunuyor” dedi.


  Ronaldinho, Chelsea’yi kızdıracak

Barcelona’nın yıldız oyuncusu Ronaldinho yaptığı açıklamada “Werder Bremen bana göre Chelsea’den daha tehlikeli bir takım” dedi.


  Cimbom’dan taraftara çağrı

12 Eylül Salı günü 21:45’de Olimpiyat Stadı’nda oynanacak Galatasaray - Bordeaux maçına kulüp, “Sarı - kırmızı kaşkolun, forman, t-shirtün ve polarınla gel, Şampiyonlar Ligi’ne İstanbul’dan gönderilecek sapsarı - kıpkırmızı bir panayırın görüntüsünde sen de yerini al” çağrısı yaparak taraftar topluyor.



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004