Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 12 Eylül 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

11 Eylül'ün acı bilançosu

11 Eylül saldırılarının 5. yıldönümünde “terörle savaş”ın geldiği noktayı değerlendiren İngiliz Independent gazetesi, saldırılar ve sonrasıyla ilgili bazı rakamlara yer verdi. Rakamların bazıları şöyle: “Eylemciler hariç saldırılarda ölenler 2973. Saldırılar sonrası Afganistan ve Irak’ta ölen Amerikalıların sayısı 2927. 11 Eylül 2001 sonrası ‘terörle savaş’ sonucu öldükleri sanılan sivillerin sayısı 72 bin.”


Blair'e protesto

Ülkesinde siyasî olarak zor günler geçiren İngiltere Başbakanı Tony Blair, Ortadoğu turu çerçevesinde geldiği Lübnan’da protestolarla karşılandı. Prot

Blair İran’ı Hitler’e benzetti

İngiltere Başbakanı Tony Blair, İran’ın, nükleer silah üretme niyetinin belirdiği bir dönemde, İsrail’i yok etme tehdidini görmezlikten gelmenin tarih


  Zevahiri: Körfez ve Filistin’i kurtaracağız

El Kaide örgütünün 2 numaralı ismi Eymen El Zevahiri, Körfez ülkeleri ve İsrail’e saldırı tehdidinde bulundu. Zevahiri, El Cezire televizyonunda alıntılar yapılarak yayımlanan video kasetinde, Körfez ülkelerinin ve İsrail’in, örgütün yeni hedef olduğunu belirtti.


  İsrail yine Filistinli bir çocuk öldürdü

Gazze’de İsrail askerleri ile Filistinliler arasında yaşanan çatışmada, 1 çocuğun vurularak hayatını kaybettiği, 1 kişinin de ağır yaralandığı bildirildi.


  Kongre’ye ilk Müslüman aday

Amerika’da Kasım ayında gerçekleşecek Kongre seçimlerinde Demokratların güçlü olduğu Minnesota’dan katılacak olan Demokrat Keith Ellison, seçilmesi halinde Amerikan Kongresi’ndeki ilk Müslüman vekil olacak.


  Talat, hükümetin istifasını kabul etti

KKTC Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat, hükümetin istifasını kabul etti. KKTC Başbakanı ve Cumhuriyetçi Türk Partisi-Birleşik Güçler Genel Başkanı Ferdi Sabit Soyer, hükümetin istifasını Cumhurbaşkanı Talat’a sundu.



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004