Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 30 Eylül 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Ortadoğu Türkiye ile istikrara kavuşur

Filistin’in Ankara Büyükelçisi Nebil Maruf, Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası (Sağlık-İş) Başkanı Mustafa Başoğlu’nu ziyaret etti. Sendika genel merkezindeki görüşmede, Büyükelçi Maruf, Filistin’e yardım ve destekleri için Başoğlu’na ve Sağlıkİş Sendikasına teşekkür etti.


301. MADDE DEĞİŞMELİ

TÜSİAD Başkanı Ömer Sabancı, ‘’AB sürecindeki kısa dönemli tıkanıklıklar karşısında soğukkanlı ve akılcı olmaktan, kendi kendimize çelme takmaktan vaz

Erdoğan: Geri vitese almayız

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin laik, demokratik bir hukuk devleti olduğunu belirterek, ‘’Laik, demokratik hukuk devleti içinde artık geri


  Hırka-i Şerif açıldı

Her yıl Ramazan ayında ziyarete açılan Hırka-i Şerif, bu yıl da Cuma namazı öncesinde gerçekleştirilen bir merasimle ziyarete açıldı. İstanbul Müftüsü Mustafa Çağrıcı’nın da katıldığı merasimin ardından kadın ve erkek ziyaretçilere açılan Hırka-i Şerif, halkın büyük ilgisini gördü.


  Meclis yarın açılıyor

TBMM’nin 22. Dönem 5. Yasama Yılı, yarın Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer’in Genel Kurul’da yapacağı konuşmayla açılacak. Açılış töreni, saat 14.00’de TBMM Atatürk Anıtı’nda düzenlenen törenle başlayacak.


  Danıştay’dan MEB’in itirazına ret

Danıştay İdari Dava Daireleri Kurulu, Millî Eğitim Bakanlığının (MEB) Açıköğretim Lisesine yapılan yeni kayıtlara ilişkin 1 Mart 2006 tarihli işleminin yürütmesinin durdurulmasına yapılan itirazı reddetti.


  Osteoporoz hastalarına müjde

Danıştay İdari Dava Daireleri Kurulu, Maliye Bakanlığının Bütçe Uygulama Talimatı ile kemik erimesi (osteoporoz) ilaçlarının kullanımına getirilen kısıtlamaların yürütmesinin durdurdu.


  Alkoliklere ehliyet yok

Emniyet Genel Müdürlüğü Sözcüsü İsmail, Çalışkan, haftalık bilgilendirme toplantısında,Resmi Gazetede yayınlanan ‘’Sürücü Sağlık Şartları Yönetmeliği’’ ile yapılan bazı değişiklikler hakkında bilgi verdi.


  Yuvadaki 58 çocuk gıdadan zehirlendi

Bahçelievler Çocuk Yuvasında bakım altında bulunan çocuklardan 0-24 aylık yaş grubundaki 58 çocuk dün sabah beslenmesinden sonra rahatsızlandı.


  ‘Hepatit C’yi tanıyor musunuz?

Hepatit C konusunda kamuoyu bilinçlendirme kampanyası başlatan Viral Hepatitle Savaşım Derneği, hastalığın bulaşma yolları ve tedavi yöntemleri konusunda bilinçlendirme toplantıları düzenliyor.



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004