Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 30 Eylül 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Basından Seçmeler

AB süreci yavaşladı, şahinler atakta

Cumhurbaşkanlığı seçimi yaklaştıkça “artan irtica” tehlikesi ağırlıklı gündem haline geliyor. İrticai tehlikeye dikkat çekenlere dün de Hava Kuvvetleri Komutanı eklendi. Onu önce Cumhurbaşkanı’nın, ardından da Genelkurmay Başkanı’nın izlemesi bekleniyor.



Üniformalı gazetecilik

Günlerdir devam eden mesaj bombardımanı, 28 Şubat döneminde büyük hatalar yapan; ancak yaptığı hatayı itiraf etme erdemi gösteren bir zamanların ünlü medya patronu Dinç Bilgin’in şu cümlelerini hatırlatıyor:



Darbeler olmasaydı

Her şey ölçülemiyor, ölçülebilseydi şu sorunun cevabı göz açıcı olabilirdi: “Devlet içi çatışmalar yaşanmasaydı da bütün birimler birbiriyle dayanışma içerisine girerek ülkenin çıkarları, vatandaşın huzur ve refahı için çalışsaydı, Türkiye bugün nasıl bir durumda olurdu?”



CHP ve Kerinçsiz

Geçen akşam CNN Türk televizyonunda Ahmet Hakan’ın ‘Tarafsız Bölge’ programında çok ilginç bir diyalog izledim. 301. madde konuşuluyordu. Konuşmacılardan birisi Büyük Hukukçular Birliği adlı milliyetçi avukatlar grubunun başkanı Kemal Kerinçsiz idi. Kemal Kerinçsiz’i sizlere tanıtmama gerek yok, onu söylemi ve eylemiyle çok iyi tanıyorsunuz.



Ağar’ı kutluyorum

301. madde dolayısıyla yapılan “Türklüğe hakaret” tartışmalarına Mehmet Ağar’ın getirdiği demokratik ve uzlaşmacı yorum takdire değer.



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004