Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 30 Eylül 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Risklere tedbir alın

Bursa Sanayici ve İşadamları Derneği (BUSİAD), carî açığın kritik sınırda olması sebebiyle gelecekteki siyasî, ekonomik ve sosyal risklere karşı, başta hükümet ve muhalefet partileri olmak üzere herkesin, riski artırıcı girişimlerden kaçınması gerektiğini bildirdi.


Memura enflasyon zammı

Hükümet, bu yılın ilk yarısında enflasyonun (TÜFE) yüzde 4.88’e kadar yükselmesi sebebiyle toplu görüşmelerde memurlara vaadettiği yüzde 2.32 oranında

Mobilyacılar kan ağlıyor

Türkiye’de mobilyanın başşehri olarak nitelenen Ankara Siteler adeta ‘’dert küpüne’’ dönerken, farklı sorunlarına yetkililerden çözüm bekliyor.


  Vergi numarası yerine kimlik numarası

Kars Defterdarı Osman Koçaş, ‘’1 Ocak 2007 tarihinden itibaren tüm işlemlerimizde vergi kimlik numarası yerine, TC kimlik numarası kullanılacak’’ dedi.


  Türkiye, en çok sermaye çeken 7. ülke

Merkezi Londra’da olan The Economist Dergisi, Türkiye’nin bu yıl, yükselen piyasalar arasında en çok doğrudan yabancı sermaye çeken ‘’yedinci ülke’’ durumunda bulunduğunu bildirdi.


  Kayıtdışı ile mücadele edilecek

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, kayıt dışı ekonominin mümkün olan en düşük seviyeye indirilmesi ve kayıt dışı istihdamın yol açtığı olumsuzlukların giderilmesi hedefiyle, ‘’Kayıt Dışı İstihdamla Mücadele’’ (KADİM) adlı bir proje başlatıyor.



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004