Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 30 Eylül 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kariyer

Başarıya giden yol (2)

Toplumumuzu bilinçlendirmeli, televizyon, magazin, piyango, kredi kartı gibi zehirli oklardan kurtarmalı ve okumaya teşvik etmeliyiz. Düşünerek yaşamayı öğrenmeliyiz. Kredi kartı borcu düşünmekten bahsetmiyorum. Maalesef bizi mahkûm eden, elimizi kolumuzu bağlayan, borçlar. Sorunlarla boğuşurken başarıyı elde etmemiz gerçekten çok zordur. Bu günden itibaren dur diyelim, yeter!



Ramazanlaşmak

Ramazan ayında doğmuştu. Annesi sevinçliydi. Böyle mübarek ve bereketli bir ayda hayırla yetiştirmek istediği bir evlâdı doğurduğu için çok mutluydu. Anne ve baba, fazla düşünmeden çocuklarının adını verdiler: Ramazan



YASEM AJANDASI

Tanıtım programları Ankara merkez ilçe ve semtlerinde YASEM tanıtım programları yapılıyor. 20 Eylül 2006 Çarşamba Keçiören ilçesinde, 22 Eylül 2006 Cuma Meteoroloji semtinde, 27 Eylül 2006 Çarşamba Eryaman’da tanıtım programları düzenlendi. 4 Ekim 2006 Çarşamba Etimesgut ilçesinde yapılacak ve diğer mahallerde devam edecek.



Süreçten haz duymak

Mutluluk insanların hep peşinde koşup bir türlü yakalayamadıkları serap gibi bir şeydir. Yabancı bir düşünür, “İnsanların mutlu görünmek için harcadığı enerji, mutlu olabilmek için harcadıkları enerjiden daha fazladır” diyor.



ZEKÂ KIRINTILARINDAN

Bu haftanın sorusu Virüs bulaşmış belli sayıdaki bilgisayarı virüsten temizleyeceksiniz. Bu gün işe başlayarak günde üç bilgisayar temizlerseniz Pazar günü işi bitirebileceksiniz. Günde beş bilgisayar temizlerseniz işi bitireceğiniz gün Cuma olacak. Bu gün günlerden ne?



 
 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004