Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 21 Ekim 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Zico: Gruptan çıkabiliriz

Fenerbahçe Teknik Direktörü Arthur Zico, UEFA Kupası (H) Grubu'nda 10 yenildikleri Newcastle United karşısında golü yiyene kadar güzel bir mücadele ortaya koyduklarını söyledi.

Zico, ''Gruptan çıkacağınıza inanıyormusunuz?'' şeklindeki soruya karşılık, ''Sadece bir maç kaybettik savaşı kaybetmiş değiliz'' dedi. Gruptan çıkabilecek güce sahip olduklarını kaydeden Zico, ''Bu bize bağlı tabii ki. Biz istersek ve mücadelemizi sürdürüp bundan sonraki maçları alırsak bu gruptan çıkabiliriz, buna gücümüz var. Sadece bir maç kaybettik. Son maçlara kadar hiçbir şeyin belli olmayacağını düşünüyorum. Sadece bir maç kaybettik savaşı kaybetmiş değiliz'' şeklinde konuştu.

Newcastle United karşısında takımını daha bir bütün şeklinde gördüğünü ve futbolcuların üst düzey bir mücadele ortaya koyduğunu anlatan Zico, hücuma çıkışlarda basit top kayıpları yaşadıklarını ifade ederek şunları kaydetti ''Alanları iyi daralttığımızı düşünüyorum. İkili mücadelelerden daha fazla galip çıktığımızı gördüm. Kaptığımız topları atağa çıkarken basit şekilde rakibe vermemiz bizim için sıkıntıydı. Bu tip maçlarda elinizde olan ufak şansları lehinize çevirmeniz gerekir. Bu nedenle yapabileceğimiz golleri maalesef yapamadık. Bugün eksik yaptığımız şey, kazandığımız topları olumlu kullanamamamızdı.''

Zico, fiziksel ve mental yorgunluk nedeniyle pazar günü Turkcell Süper Lig'de Kayserispor ile yapacakları maçta farklı oyunculara görev verebileceğini ifade etti. Newcastle United karşısında sahaya sürdüğü 11 kurgusunun ellerindeki imkanlar çerçevesinde alternatiflerinden birisi olduğunu ifade eden Brezilyalı çalıştırıcı, hep bu şekilde tek forvetle devam etmeyeceğini kaydetti.

21.10.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  CANKURTARAN GOLLER

  Zico: Gruptan çıkabiliriz

  Tigana: Dışarıda maç kazanmalıyız

  Yaralı G.Saray, Kayseri Erciyes önünde 3 puan arıyor

  Formula 1'de kim şampiyon olacak?

  Yao Ming: Çinliler 2008'de kibar olmalı

  Avrasya Maratonu heyecanı başladı

  Voleybolda G.Saray-F.Bahçe derbisi

  Jordan-Ronaldinho buluşması yarın


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004