Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 12 Kasım 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

Haydi çocuklar kitaba

Kültür ve Turizm Bakanlığının çocuklara kitabı sevdirmek, okuma alışkanlığı kazandırmak, anne, baba ve öğretmenlere çocuklar için yararlı kitap seçme imkânı sağlamak amacıyla düzenlediği Dünya Çocuk Kitapları Haftası, 13-19 Kasım tarihleri arasında kutlanacak.

Kültür ve Turizm Bakanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Bakanlığa bağlı halk ve çocuk kütüphanelerinde gerçekleştirilecek hafta boyunca halk kütüphanesi bilincinin oluşturulması da amaçlanıyor.

Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürlüğünce çeşitli faaliyetlerin gerçekleştirileceği hafta, Adnan Ötüken İl Halk Kütüphanesi’nde yarın yapılacak açılış şöleniyle başlayacak.

Çocuk edebiyatı yazarlarından Gülsüm Cengiz, Hüseyin Yurttaş, Hidayet Karakuş, Fatih Erdoğan, Mine Soysal, Nur İçözü, Serpil Ural, Yılmaz Erdoğan ile Nurten Baltacı’nın çocuklarla söyleşiler yapacağı açılışta, çocuk korolarının konserleri ile üç boyutlu film ve çizgi film gösterileri de yapılacak. Sergi açılışının da gerçekleştirileceği faaliyetin ilk gününde, ayrıca, çocuklara ücretsiz olarak kitap dağıtılacak.

12.11.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  İstanbul için meraklı bekleyiş

  Haydi çocuklar kitaba

  Dünya gençleri Bursa’ya hayran kaldı

  Yeni Asya Tokat Temsilciliği irtibat bürosu yeni yerine taşındı


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004