Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 02 Aralık 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Asgarî ücrete işsizlik freni

İktisatçı Mustafa Sönmez, resmi işsizlik rakamına sayılmayan işsizlerinde eklendiğinde, sayının 5 milyonu bulmasının asgarî ücretin attırılması mücadelesini frenlediğini belirtti.


“Sefalet ücreti olmasın”

Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası Genel Başkanı Mustafa Başoğlu, yeniden belirlenecek olan asgarî ücretin hiç değilse bu defa sefalet ücreti olmaması

İhracatta tarihî rekor kırıldı

Türkiye’nin ihracatı Kasım ayında yüzde 43 artışla 8.6 milyar dolara yükseldi ve aylık bazda rekor kırdı. Yıllık ihracat da 84 milyar dolarla tarihin


  Vergi iadesi kalkarsa kayıt dışılık artar

Türkiye'de yüksek düzeyde yaşanan kayıtdışılığın kayıt altına alınması için mevcut belge düzeninin gözden geçirilmesinin şart olduğunu ancak vergi iadesinin kaldırılmasının yanlış ve riskli olduğunu belirtti.


  Tekfen 50 yaşında

Mühendis 3 arkadaş olan Nihat Gökyiğit, Feyyaz Berker ve Necati Akçağlılar tarafından kurulan Tekfen, 50’nci yılını kutladı.


  Benzine 3 kuruş zam

Türkiye Petrol Rafinerileri A.Ş’nin (TÜPRAŞ) 95 oktan kurşunsuz benzin türlerinin rafineri çıkış fiyatlarında önceki gün yaptığı ayarlamanın ardından, dağıtım firmaları da pompa fiyatlarına ortalama 1-3 YKr’lik zam yaptı.


  Petrol fiyatları geriledi

Ham petrolün varil fiyatı 63 doların altına geriledi.


  Akenerji, Akkur Enerji’yi aldı

Türkiye’nin önde gelen özel elektrik üreticilerinden birisi olan Akenerji; hidroelektrik santrallerine yönelik yatırımlarına devam ediyor


  Hazine 3,2 milyar YTL iç borç ödeyecek

Hazine gelecek hafta, Aralık ayının en büyük iç borç ödemesini yapacak.


  Karşılıksız çek yüzde 46,6 arttı

Merkez Bankası tarafından bankalara duyurulan toplam karşılıksız çek sayısı, Ekim ayında, bir önceki aya göre yüzde 46,6 artarak 118 bin 531’e çıktı. Merkez Bankası verilerine göre, karşılıksız çek sayısı Eylül ayında 80 bin 833 adet idi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004