Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 14 Aralık 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Erdoğan: Askerle sıkıntı yok

Başbakan Erdoğan, gazetecilerin “Sayın Büyükanıt ile görüştünüz, bilgilendirme konusundaki sıkıntıyı aştınız mı?” sorusunu cevaplandırırken, “Değerli arkadaşlar, böyle bir sıkıntı filan söz konusu değil. Bunlarla ilgili gelişmeler hepsi gayet güzel bir şekilde devam ediyor” dedi.


ULUSAL BİRLİK HAREKETİ

Türkiye Kamu-Sen Genel Merkezinde 41 sendika, dernek ve vakıf tarafından oluşturulan “Ulusal Birlik Hareketi Platformu”na tepkiler sürerken, Memur-Sen

AKP'lilere “mikrofon” talimatı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin Avrupa Birliği’ne (AB) sunduğu Kıbrıs teklifiyle ilgili tartışmalar üzerine milletvekillerini uyardı. AKP’n


  AKP yine kampa girecek

AKP’nin Kızılcahamam’da yapacağı kampın tarihi belli oldu. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 19-20-21 Ocak tarihleri arasında milletvekillerini kampa alacak. Erdoğan, Köşk seçimi öncesinde milletvekillerinin nabzını tutacak


  Ağar: Seçimler Nisan'da yapılsın

DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar, 2007 Nisan’ında yapılacak bir seçimi erken seçim olarak görmenin mümkün olmadığını, bunun “zamanında seçim” olacağını dile getirdi


  AB çıkmazı aşabilir

Türkiye AB ilişkilerini başyazısında değerlendiren İngiliz gazetesi Independent, ilişkilerin bir çıkmaza girdiğini, ancak bunun aşılmasının imkânsız olmadığını yazdı.


  İmam hatiplilerin Viyana başarısı

ÖNDER’in desteğiyle Viyana’da okuyan imam hatipli öğrenciler, eğitim hayatlarına başarılar ekleyerek yollarına devam ediyor. Fatih Karaman, Dr. Şeyma Betül Yüksel ve Adem Faal okullarını iyi dereceyle bitirerek diplomalarını aldılar.


  Türkiye’ye açık mesaj gönderdik

AB Komisyonunun genişlemeden sorumlu üyesi Olli Rehn, AB’nin önceki gün aldığı kararla, Ankara protokolüyle ilgili sorumluluklarını yerine getirmediği için Türkiye açık bir mesaj verdiğini söyledi.


  Müzakereleri durdurma büyük hata

AB´nin Türkiye ile 35 başlıkta sürdürülen müzakereleri durdurma kararını değerlendiren Türkiye Araştırmalar Merkezi (TAM) Direktörü Prof. Dr. Faruk Şen, alınan kararı büyük bir hata ve öngörüsüzlük örneği olarak niteledi.


  Manisalı: AB, Türkiye’yi baskı altında tutacak

Prof. Dr. Erol Manisalı, AB’nin Genel İşler Konseyinin aldığı kararla Türkiye’yi elinden kaçırmadan baskı altında tutacak mekanizmaları çalıştırdığını söyledi.


  Özdoğan: Kamu hastaneleri yok ediliyor

Anavatan Partisi Erzurum Milletvekili İbrahim Özdoğan, ‘’Sağlık Bakanı, çok bilinçli bir biçimde kamu hastanelerini yok etmeyi amaçlamaktadır’’ dedi.


  Günday'ın maaşı Meclis gündeminde

AKP Trabzon Milletvekili Asım Aykan, Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Derviş Günday’ın aldığı maaşı TBMM gündemine taşıdı.


  Köprü ve otoyollarda iş yavaşlatma eylemi

Yapı-Yol Sen, dün oto-yollar ve Fatih Köprüsü’nde başlattığı iş yavaşlatma eylemini bugün de sürdürecek. Saat 14.30’dan itibaren gerçekleştirilecek eylemler, saat 19.00’a kadar sürecek.


  Kadın kurban kesebilir

Bursa İl Müftüsü Mahmut Gündüz, kadınların kurban kesmelerinde asla bir sakınca, dini bir mahsur bulunmadığını bildirdi.


  “Namazdaki hareketler sağlık için de faydalı”

Malezya’nın önde gelen üniversitelerinden Universiti Malaya, namaz kılarken yapılan hareketlerin önemli fiziksel faydaları olduğunu tespit etti.


  İnsan büyük bir mucizedir

Risâle-i Nur Enstitüsü Ankara Şubesinde düzenlenen “Hücreden İnsana” konulu seminerde konuşan Prof. Dr. Alpaslan Özyazıcı, insanın yaratılışının tümüyle mucize olduğunu söyledi.


  Havalar, göçmen kuşları da şaşırttı

Tüm dünyayı tehdit eden küresel ısınmanın sebep olduğu yalancı bahar, göçmen kuşları bile şaşırttı. Ağustos ayında Afrika’ya göç etmesi gereken bir leylek, kışın sert geçtiği Bingöl’de küresel ısınma sebebiyle son zamanlarda devam eden sıcak havalara aldanıp göç etmedi.


  Develi cıvıklısı AB yolunda

Kayseri’nin Develi İlçesi’nde yaygın olarak yapılan Develi cıvıklısının standartlarının alınabilmesi için Develi Belediye Başkanlığı’nın yaptığı proje teklifi, Avrupa Birliği’nden kabul gördü.


  Karadeniz, İç Anadolu’ya kavuşuyor

125 yıldır tamamlanamayan Karadeniz ile İç Anadolu arasında direkt ulaşımı sağlayacak ‘Dereyolu’ projesinde sona yaklaşıldı. Bu güne kadar 170 trilyon harcanan Dereyolu ile yol güvenliği artacak, trafik kazaları azalacak. Bölgede sosyal ve ekonomik hareketlilik artacak.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri

Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004