Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 14 Aralık 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

G.Saray defansı yol geçen hanı

Ligin ilk yarısında 20 gol yiyen sarı-kırmızılılar, puan cetvelinde kendisinin altında yer alan 5 takımdan fazla golü kalesinde gördü.

Galatasaray'ın savunma hattı, ilk yarısı geride kalan ligde, sergilediği performansla adeta alarm veriyor. Süper Lig'de topladığı 30 puanla ilk yarıyı ikinci sırada tamamlayan Galatasaray, kalesinde 20 gol görürken, puan cetvelinde kendisinin altında kalan 5 takımdan daha fazla gol yemesi dikkat çekti. Sarı-kırmızılılar, ilk yarıda ligde 14. sırada yer alan Denizlispor'dan 5 (15), 3. sırada yer alan Beşiktaş ve 10. sırada yer alan Ankaragücü'den 4'er (16), 5. sırada yer alan Gençlerbirliği ile 9. sırada yer alanAnkaraspor'dan da 2'şer (18) gol daha fazla golü kalesinde gördü.

SAKARYA'DAN 1 GOL AZ YEDİ

Galatasaray'ın savunmasındaki sıkıntı, puan cetvelinde ilk yarıyı 17. tamamlayan Sakaryaspor'dan sadece 1 gol az yemesiyle daha da gün yüzüne çıkıyor. Galatasaray'ın 20 gol yemesine karşın, 17. Sakaryaspor ile 16. sırada bulunan Antalyaspor kalelerinde 21'er gol gördü. ''Cim Bom'' ayrıca, ligde 15. Çaykur Rizespor ile aynı sayıda gol yedi.

5 MAÇTA GOLE KAPANDI

Galatasaray, bu sezon ilk yarıda oynadığı 17 karşılaşmanın sadece 5'inde kalesini rakiplere kapattı. Sarıkırmızılılar, Kayserispor ve Sakaryaspor'u 40, Beşiktaş, Gençlerbirlği ve Antalyaspor'u 10 mağlup ettikleri maçlarda gol yemediler. Galatasaray, Süper Lig'de bu sezon golsüz beraberliği olmayan tek takım özelliği taşıyor. Kaybettiği veya berabere kaldığı bütün maçlarında gol atmayı başaran ''Aslan'', 17 maçlık periyotta 00'lık skorla beraberlik almayan tek takım oldu.

14.12.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Fenerbahçe "yola devam" dedi

  Beşiktaş'ın zor sınavı

  G.Saray defansı yol geçen hanı

  Sam: Kadın boksöre karşıyım

  Serhat 2 milyon Avro'ya satışta

  Pemra Dubai'de ilk turu geçti

  Özgürcan fair-play ödülünü alıyor

  Doğan, Tolga, Adem ve Erdinç'i geri istedi

  Brezilya 2014 kupasına talip

  Gözler transferde


 Son Dakika Haberleri

Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004