Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 21 Aralık 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Fener yılı mutlu bitirdi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, Fortis Türkiye Kupası’ndaki 3. maçlarında İnegölspor’u 6-0 yenerek, iyi başladıkları sezonun ilk yarısını iyi şekilde bitirdiklerini söyledi. Fenerbahçe’de 15 günlük devre arası tatili dün başladı. İnegölspor maçının ardından tatile çıkan futbolcular, 4 Ocak Perşembe günü sabah saat 10.00’da Samandıra Tesisleri’nde topbaşı yaparak, ikinci yarı hazırlıklarına başlayacak.

Zico, ilk yarıda zor bir dönemden geçerek, zorlu maçlar oynadıklarını kaydederek, şunları söyledi: ‘’Başladığımız gibi güzel bir şekilde bitirmemiz gerekiyordu. Futbolcularım saha içinde gereken her şeyi yaptılar, rakiplerini ciddiye aldılar. Yılı güzel bir şekilde bitiriyoruz. Önümüzdeki yılın da kolay olmayacağını biliyorum. Futbolcularıma güveniyorum. İyi çalışarak başarılı olacağımıza inanıyorum.’’

ARA TRANSFER

YAPILACAK M?

Zico, ara transfere yönelik yönetim kuruluna bir rapor verip vermeyeceği yönündeki soruyu, şöyle cevapladı: ‘’Takımda şu anda hafif sakatlıkları olan oyuncular var. Bizimle birlikte çalışamayan oyuncularımız var. Piyasada Fenerbahçe kalitesine uygun, Fenerbahçe şartlarına uygun oyuncu olursa, Fenerbahçe forması giymesi için girişimde bulunabiliriz.’’

ZİCO, YILDIZLAR

KARMASINI YÖNETECEK

Fenerbahçe Teknik Direktörü Arthur Zico, aralarında Ronaldinho, Cannavaro, David Trezeguet, Robinho, Emerson gibi dünya yıldızlarının da bulunduğu bir futbol maçının organizasyonunda görevlendirildi. Brezilya Futbol Federasyonu sponsorluğunda gerçekleşecek ve geliri tamamen fakir çocukların beslenmesi için harcanacak karşılaşma 28 Aralık’ta Brezilya’nın Rio De Janerio şehrinde oynanacak. “Yıldızlar Fakir Çocuklarla Bir Arada” adı altında oynanacak karşılaşmada Zico’nun takımlardan birinin hocalığını yapması bekleniyor.

15 GÜNLÜK TATİL BAŞLADI

Fenerbahçe’de 15 günlük devre arası tatili dün başladı. İnegölspor maçının ardından tatile çıkan futbolcular, 4 Ocak Perşembe günü sabah saat 10.00’da Samandıra Tesisleri’nde topbaşı yaparak, ikinci yarı hazırlıklarına başlayacak. İnegölspor maçının ardından oyuncularını tebrik eden Zico’nun, tatilde futbolcuların neler yapması gerektiği konusunda bir kez daha uyarılarda bulunduğu bildirildi. Fenerbahçe, ikinci yarı hazırlıkları için 4 Ocak Perşembe günü 14.40’da Antalya’ya gidecek. Sarı-lacivertliler, 12 Ocak Cuma gününe kadar Belek’te kamp yapacak.

21.12.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Fener yılı mutlu bitirdi

  Beşiktaş, seyircisiz oynama cezasını eleştirdi

  Fenerbahçe Ülker’in zor maçı

  Beşiktaş Cola Turka lige döndü

  Aktuğ’dan Trabzon yönetimine uyarı

  Parreira’dan Cannavaro eleştirisi

  İverson, 10 yıl sonra takım değiştirdi

  Sivas, Balili ile sözleşme uzattı

  A. Gücü, Erciyes’in yıldızlarına talip


 Son Dakika Haberleri

Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004