Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 21 Aralık 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Filistin’de birlik mesajı

Filistin Başbakanı İsmail Haniye, Filistin halkının birlik içinde kalacağını ve iç mücadelelere sürüklenmeyeceğini söyledi.Haniye, “Bu halk işgale ve saldırılara karşı birlik içinde kalacak ve iç mücadelelerle yolundan çıkmayacaktır. Halkımız işleri rayına koyacak ve yeniden haklarını geri almak ve özgürlüğünü elde etmek için dâvâsına odaklanacaktır” diye konuştu.


Filistin’e İKÖ reçetesi

İslam Konferansı Örgütü Genel Sekreteri Ekmeleddin İhsanoğlu, Filistin Başbakanı İsmail Haniye ile Gazze’deki Başbakanlık Ofisi nde görüştü. Haniye v

Bush'tan ilk itiraf

ABD Başkanı Bush Washington Post’a verdiği demeçte ilk kez Amerikan askerlerinin Irak’ta kazanmadığını söyledi. Bush, gazetenin “Savaş kazanılıyor mu?


  Danimarka’da Kur’ân’a büyük ilgi

Danimarka’da Kur’ân-ı Kerim’e giderek artan ilgi olduğu ve Danimarka diline yapılan çevirilerinin en çok aranan Noel hediyelerinin başında geldiği bildirildi.


  Ek askere Amerikalı komutanlar da soğuk

ABD’nin, özellikleBağdat’ın güvenliğinin sağlanması amacıyla bir süre için Irak’a daha fazla asker göndermesi konusunda Beyaz Saray’da yapılan çalışmalar, Amerikalı komutanlarındesteğini alamadı.


  Gates ayağının tozuyla Irak’ta

ABD’nin yeni Savunma Bakanı Robert Gates, yemin ederek göreve başladıktan 2 gün sonra Irak’ı ziyaret ediyor. Başşehir Bağdat’a gelen Gates, ziyareti sırasında Amerikalı komutanlarla bir araya gelecek ve “ABD ne kazanıyor ne kaybediyor” dediği savaşı yerinde görecek.


  Zevahiri Filistin seçimlerine karşı çıktı

Terör örgütü El Kaide’nin lideri Usame Bin Ladin’in yardımcısı Eyman el Zevahiri, Filistin’de kurtuluşun yolunun “seçim değil, cihat olduğunu” ileri sürdü.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri

Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004