Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 23 Aralık 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Anayasa Mahkemesi âdil davranmadı

İstanbul Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Derneği (İSMMMD) Meslekte Birlik Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Abdülaziz Ural, Anayasa Mahkemesinin 5510 sayılı ‘’Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanununun bazı maddelerini iptal ederek, Anayasanın eşitlik ilkesini göz ardı ettiğini ve memurlar lehine düzenleme istediğini öne sürdü.


Sosyal güvenlik yasası ertelenmeli

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, bazı maddeleri Anayasa Mahkemesi tarafından iptal edilen Sosyal Güvenlik refor

“Eşitliği göz önüne aldık”

Anayasa Mahkemesi Başkanı Tülay Tuğcu, bazı hükümleri iptal edilen Sosyal Güvenlik Yasası ile ilgili olarak, “Anayasa Mahkemesi eşitliği göz önüne alm


  Esnafa 5 milyar YTL’lik kredi

Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali Coşkun, AKP döneminde esnafa kullandırılan kredi miktarının “5 milyar 292 milyon YTL” olduğunu söyledi.


  Maliyeden san’atçılara sıkı takip

Maliye Bakanlığı, Kurban Bayramı ve yılbaşı gecesi Antalya’da sahneye çıkacak san’atçılar ile ligin ikinci yarısına hazırlanan futbol takımlarının konakladığı otel, tatil köyleri ve diğer tesisleri takibe aldı.


  Deprem, sanayiyi de vuracak

Marmara Denizindeki muhtemel en az 7 büyüklüğündeki depremden etkilenmesi beklenen ve sanayinin kalbinin attığı İstanbul, Bursa, Kocaeli ve Sakarya, devlet kasasına giren her 100 YTL’nin 57,3 YTL’sini karşılarken, ilk 100 büyük sanayi kuruluşundan 67’sine de ev sahipliği yapıyor.


  Tüketici hâlâ kötümser

Yıla yüzde 101.74 gibi yüksek bir seviyeden başlayan ve temmuz ayında yüzde 88.6’yla dibe vuran tüketici güveni, kasımda yüzde 1.95 oranında artarak 93.35’e çıktı.


  Yılın ticarî araç ödülü Ford’a

Ford Otosan Kocaeli Fabrikasında üretilen ve ‘’2007 Yılının Uluslararası Ticari Aracı’’ seçilen 6. nesil Ford Transit’in ödülü, çalışanlar adına Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç’a verildi.


  Meslekî eğitime önem vermeliyiz

Rumelili İş Adamları ve Yöneticileri Derneği (RUMELİSİAD)Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Varlık, son yıllarda Türk işadamlarının Balkan ülkelerine yatırımlarını kaydırmasının Türkiye açısından kayıp gibi görünse de, uluslararası rekabet şartları için aslında olumlu olduğunu söyledi.


  Turkcell, Arabistan’a teklif verecek

Turkcell İletişim Hizmetleri AŞ, Suudi Arabistan’da üçüncü mobil iletişim ihalesine teklif verilmesini kararlaştırdı.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri

Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004