Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 23 Aralık 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Deride THK tekeli sürüyor

Deri toplama konusunda THK’nın tekeli bu yıl da devam ediyor. “Yardım Toplama Kanunu” ve “Sosyal Yardımlaşmayı ve Dayanışmayı Teşvik Kanunu” gereğince kurban derisi, fitre ve zekât toplama tekeli THK’nın elinde bulunuyor.


Elimiz zayıflatıldı

TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sabancı, kendilerine göre en rahatsız edici görüntünün, Türkiye’nin AB sürecinin en kritik anında ‘tek ses’ olarak

Gül: Reform süreci devam edecek

Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül, Türkiye’nin AB’ye tam üyelik hedefine bağlı olduğunu belirterek, reform sürecinin kararlı bir şe


  Türkiye’ye kapıları kapatamayız

İspanya hükümetinin AB ile ilişkilerden sorumlu Devlet Sekreteri Alberto Navarro, Türkiye’ye Avrupa kapısının kapanmasının “çok olumsuz” olacağını söyledi.


  Erdoğan: Cezayı millet verir

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ‘’Eğer biz bir yanlış yapıyorsak bize cezayı verecek olan millettir. Milletin dışında hiçbir kurumun buna da tevessül etmemesi gerekir’’ dedi.


  Ağar: Başörtülüyü kimse hakir göremez

DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar, Türkiye’de başörtülü insanı kimsenin hakir göremeyeceğinin altını çizerek, “Benim bunu kabul edebilmem mümkün değil. Benim insanım, bizim insanımız bunların hepsi” dedi.


  Yargıtay’a çifte standart suçlaması

TBMM Genel Kurulu’nda Adalet Bakanlığı’nın bütçe görüşmeleri sırasında konuşan AKP Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Ali Bulut Yargıtay’ı çelişkili kararlar vermekle suçladı.


  Menemen tahrikine dikkat

Bugün Kubilay hadisesinin 76. yıldönümü. Menemen başta olmak üzere, çeşitli yerlerde protesto gösterileri yapılacağı hatırlatılarak, tahriklere karşı dikkatli olunması uyarısında bulunuldu.


  Akdağ, vatandaşları uyardı

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, “Vatandaşlarımız hastahanelerimizden hizmet almaya gittiği zaman başka bir adrese kendilerini yönlendirenlere itibar etmemelidir” dedi.


  “Kolon Operasyonu”nda 52 gözaltı

Emniyet Genel Müdürlüğü Sözcüsü İsmail Çalışkan, Ankara Emniyet Müdürlüğü tarafından dün başlatılan “Kolon Operasyonu” kapsamında 52 kişinin gözaltına alındığı ve 24 kişinin arandığını bildirdi.


  22 Türk hacı adayı vefat etti

Kutsal topraklarda hayatını kaybeden Türk hacı adaylarının sayısı 22’ye ulaştı.


  Ebeveynler internetin tehlikelerinden habersiz

Bağımsız Eğitimciler Sendikası AR-GE kurulu uzmanlarınca hazırlanan “Öğrencilerde internet kullanım profili ve alışkanlıkları” konulu rapor sonuçlarına göre, anne babaların, çocuklarının internette bekleyen tehlikelerden habersiz olduğunu ortaya koydu.


  Hafik Gölü buz tuttu

Sivas’ın Hafik ilçesindeki Hafik Gölü, aşırı soğuklar sebebiyle dondu.


  Erciyes kara hasret

Erciyes Kayak Merkezi’nde beklenen kar yağışı olmadı. Kar kalınlığı 8 santimetreyi geçmedi.


  Minik gözler yolda kalmasın

Yurt çocukları, Kurban Bayramı’nda kendilerini ziyaret edecek yakınlarının yolunu gözlemeye şimdiden başladı. Çocuklar için şeker ve küçük cep harçlıkları ile özdeşleşen bayramlar, yurt çocuklarında farklı duygular uyandırıyor.


  Okulda şiddet artıyor

Okullarda son 8 ayda meydana gelen 2 bin 990 şiddet olayına, 7 bin 193 öğrencinin karıştığı bildirildi. Bu olayların başında, yumruk, tekme, tokat gibi fiziksel zarar verme geldi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri

Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004