Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 06 Mart 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

 

Zico Daum'u aratıyor

Süper Ligde ilk 23. maç değerlendirilğinde F.Bahçe son 4 yılın en kötü sezonunu geçiriyor. F.Bahçe, Daum'un görev yaptığı son 3 sezonda ilk 23 maç sonunda bu sezondan daha iyi performans sergiledi. Aynı dönemde 16 galibiyet alan Daum, Zico'ya 8 puan fark attı.

Turkcell Süper Lig'de ilk 23 maç sonunda lider durumda olmasına karşın Fenerbahçe'de teknik direktör Zico, eski teknik direktör Christoph Daum'un başarısını yakalayamadı. Brezilyalı teknik direktör Zico'nun takımı, ligde ilk 23 maç değerlendirildiğinde eski teknik direktör Christoph Daum'un takımının gerisinde kaldı. Sivasspor ile kendi sahasında 2-2 berabere kaldığı maçtan sonra taraftarların istifaya davet ettiği Zico'nun Fenerbahçe'si, Daum'un Fenerbahçe'sinin performansına ulaşamadı. Bu sezon 23 hafta sonunda Fenerbahçe, 13 galibiyet, 6 beraberlik, 4 mağlubiyet alıp, 42 gol atıp, 22 gol yedi ve 45 puanla liderliğini sürdürüyor.

DAUM'UN TAKIMI DAHA İYİYDİ

Fenerbahçe, ligde ilk 23. maç değerlendirildiğinde, son 4 yılın en kötü sezonunu geçiriyor. Daum'un yönetimindeki Fenerbahçe, geçen 3 sezonda ilk 23. maç sonunda Zico'nun Fenerbahçe'sinden daha fazla gol atıp, daha fazla puan topladı. Daum'un ilk yılında 2003-04 sezonunda 23 maçta 15 galibiyet, 6 beraberlik, 2 mağlubiyet aldı, 54 gol atıp, 27 gol yedi, 51 puan topladı ve lider durumdaydı. 2004-05 sezonunda ise 23 maçta 19 galibiyet, 2 beraberlik, 2 mağlubiyet alıp, 60 gol attı, 10 gol yedi, 59 puanla 1. sıradaydı.

ZİCO'YA 8 PUAN FARK ATTI

Daum'un son sezonu 2005-06'da da 23 maçta 16 galibiyet, 5 beraberlik, 2 mağlubiyet alıp, 55 gol atıp, 23 yenilgi aldı, 53 puanla 2. sırada yer aldı. Fenerbahçe, Werner Lorant ile başladığı 2002-03 sezonunda, Alman teknik adam 15 hafta takımın başında maça çıktı. Daha sonra Oğuz Çetin'in çalıştırdığı Fenerbahçe, bu sezonda 23 maçta 12 galibiyet, 7 beraberlik, 4 mağlubiyet alıp, 46 gol atıp, 26 gol yedi, 43 puanla 4. sırada yer almıştı.

Alex iğne için Zürih'e gitti

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Alex de Souza, dün İsviçre'ye gitti. Kasıklarında sakatlık bulunan Brezilyalı futbolcunun, Zürih'te Dr. Buhlmann tarafından iğne amaçlı iğne olacağı bildirildi. Alex, bu tedavinin ardından 6 Mart Salı günü İstanbul'a dönecek.

06.03.2007


 

Kupada erken final: Beşiktaş-F.Bahçe

Fortis Türkiye Kupası'nda yarı final kuraları İstanbul'da çekildi. Maslak Princess Otel'de gerçekleştirilen kura çekiminde, Beşiktaş ile Fenerbahçe, Trabzonspor ile Kayseri Erciyesspor takımları eşleşti. Yarı final ilk karşılaşmaları 4 Nisan, rövanş karşılaşmaları ise 18 Nisanda oynanacak.

Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Kenan Öner, Türkiye Kupası'nı, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da kazanmak istediklerini söyledi.

Öner, kura çekimi sonrası yaptığı açıklamada, ezeli rakipleri Fenerbahçe ile eşleştiklerini hatırlatarak, ''Geçen yıl finalde karşılaştığımız Fenerbahçe ile bu yıl yarı finalde eşleştik. Geçen yılın rövanşı olacak. Biz kupayı bu yıl da müzemize götürmek istiyoruz'' dedi.

Fenerbahçe ile fair-play ve dostluk çerçevesinde geçecek iki güzel ve mücadeleli maç oynayacaklarını ifade eden Öner, ''İki maçın da çok zevkli geçeceğine inanıyorum. Hak eden taraf finale çıksın. Biz iki maçta da güzel bir oyun ortaya koyup, finale çıkmak istiyoruz. Bu maçlara iyi hazırlanıp, ikisinden de alnımızın akıyla çıkacağımıza ve finale adımızı yazdıracağımıza inanıyorum'' diye konuştu.

Erciyes çekinmiyor

Kayseri Erciyes Başkanı Ziya Eren, Türkiye Kupası yarı finalinde Trabzonspor'u eleyerek finale çıkacak güce sahip olduklarını söyledi. Teknik Direktör Bülent Korkmaz ise Trabzonspor'dan çekinmediklerini söyledi.

06.03.2007


 

F.Bahçe hükmen galip ilan edilir mi?

İstanbul'da oynanan ve 22 biten Fenerbahçe Sivasspor maçının tartışmaları bitmek bilmiyor. Tartışma, Sivasspor'un, 'esame listesinde ismi olan Serdar Topraktepe'nin yerine Gürhan ile maça çıkması kural hatasını gerektiriyor mu?' sorusu çevresinde dönüyor.

Fenerbahçeli yönetici Şekip Mosturoğlu, bu değişikliğin bir oyuncu değişikliği anlamına geldiğini ve maç içinde Sivas'ın 3 oyuncu daha değiştirdiğini hatırlattı. Bunun bir kural hatası olduğunu ileri süren Mosturoğlu, "Böylece rakip takım 4 oyuncu değiştirmiş oldu" dedi. Bu açıklama spor otoritelerini de ikiye böldü. Bazı spor adamları, olayı 'karmaşık' olarak değerlendirirken bazıları da kural hatası olmadığı yönünde birleşti. Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, ilk defa yaşanan bir hadise olmasından dolayı bu konuda net bir şey söyleyemeyeceğini ifade etti.

06.03.2007


 

Trabzon'un ayak sesleri

Karadeniz ekibi ligin ikinci yarısındaki çıkışıyla birlikte şimdi üst sıralarını yakalamayı hedefliyor. 18. hafta sonunda 20 puan ile 14. sırada yer alan bordo-mavililer, 23. hafta sonu itibariyle puanı 33'e çıkartırken, sıralamada da 7. sırada yer aldı. Böylece ikinci sıradaki Beşiktaş ile arasındaki puan farkı da 6'ya indi.

Süper Lig'in ilk yarısında aldığı sonuçlarla ligin alt sıralarında mücadele eden Trabzonspor, ikinci yarıdaki çıkışıyla birlikte şimdi ligin üst sıralarını yakalamayı hedefliyor. 18. hafta sonunda 20 puan ile 14. sırada yer alan Karadeniz ekibi, 23. hafta sonu itibariyle puanı 33'e çıkartırken, sıralamada da 7. sırada yer aldı. Bordo-mavili takımın ligin ikinci sırasında bulunan Beşiktaş ile arasındaki puan farkı da 6'ya indi.

10. HAFTADA ÇÖKÜŞ BAŞLADI

2006-2007 sezonuna sıkıntılı başlayan Trabzonspor, daha ligin 4. haftasında Brezilyalı teknik adam Sebastiao Lazaroni'nin görevine son verip, daha önce Bordo-Mavili takımı çalıştıran Ziya Doğan'ı göreve getirdi. Doğan'ın gelişiyle birlikte özellikle derbi maçlarda galibiyetle ayrılan ve camiayı umutlandıran Karadeniz ekibi, ligin 10. haftasında başkentte Gençlerbirliği ile oynanan ve 3-0 kaybedilen karşılaşma sonrası çöküşe geçti. Bu karşılaşmayla birlikte 7 karşılaşmada galibiyet yüzü göremeyen Trabzonspor, sadece Antalyaspor ile 0-0 berabere kalırken diğer 6 karşılaşmayı ise kaybetti.

ZİYA DOĞAN DİREKTEN DÖNDÜ

Özellikle ligin 16. haftasındaki 2-1'lik Bursaspor mağlubiyeti sonrası Ziya Doğan'ın da gönderilmesi gündeme gelirken, yönetim, 'Yarım sezon içerisinde üç hoca değiştirme' unvanına sahip olmamak ve camianın eleştirisinden dolayı bu fikrinden vazgeçti. Başkan Nuri Albayrak'ın da bu dönemde özellikle Trabzon kanadının ısrarına rağmen Doğan'ın arkasında durması bugünkü başarının gelmesinde büyük etken oldu.

YERİNDE TRANSFERLER YAPILDI

Bordo-Mavili takım, 7 haftalık kabusun ardından ilk yarının son haftasında Ankaraspor'u 3-0 yenerek hem devre arasına moralli girdi hem de kötü tabloya son verdi. Yönetim kurulu devre arasında Teknik Direktör Ziya Doğan'ın raporu doğrultusunda transfer yaptı. İkinci yarıya umutlu başlayan Karadeniz ekibi, Kayserispor ve Vestel Manisaspor ile 0-0 berabere kaldı. Bu iki maçta alınan skorlar camiada yine karamsar bir hava oluşmasına neden oldu. İkinci yarının ilk haftasında alınan sonuçlar sonrası Trabzonspor, 20 puan ile düşme hattının iki üst sırasında yani 14. sırada yer aldı.

MÜTHİŞ ÇIKIŞLA GELEN PUANLAR

Trabzonspor'un son haftalardaki çıkışı 20. haftada oynanan Gaziantepspor karşılaşmasıyla başladı. Kendi sahasında rakibini 2-0 mağlup eden Bordo-mavili ekip, ardından deplasmanda Denizlispor'u 4-3 mağlup etti. Avni Aker'de 2-0 yenik duruma düşmesine rağmen Beşiktaş gibi zirve hesapları yapan güçlü rakibini 3-2 mağlup eden Karadeniz ekibi, dün de deplasmanda Konyaspor'u 2-1 mağlup etti. Trabzonspor, son 4 haftada üst üste aldığı galibiyetlerle 14. sıradan 7. sıraya yükselirken puanını da 33'e çıkartmış oldu. 4 hafta öncesine kadar lider Fenerbahçe ile 18 olan puan farkı 12'ye, ikinci ile olan 13 puanlık fark ise 6 puana indi. Camiada başarısız dönemde kümede kalmanın hesapları yapılırken, şimdi ise zirve hesapları yapılmaya başlandı.

06.03.2007


 

Yanal gözden düşüyor

Haftalardır galibiyete hasret kalan Vestel Manisaspor'da taraftarlar teknik direktör Ersun Yanal'a ateş püskürmeye başladı. Gençlerbirliği yenilgisinden sonra Ersun Yanal'ın istifasını isteyen tribünler, futbolculara da tepki gösterdi.

Vestel Manisaspor'un, Turkcell Süper Ligi'ndeki puan kaybı sürüyor. Haftalardır galibiyet hasreti çeken Vestel Manisapor, kendi seyircisi önünde Gençlerbirliği'ne de 3-0 mağlup oldu. Taraftarlar, Ersun Yanal istifa tezahüratında bulundu. Yönetim ve teknik direktör Ersun Yanal ise taraftarın istifa çağrısını normal karşıladı.

Kulüp Başkanı Haluk Çubukçu, "İlk yarının son dakikasında yediğimiz bir gol ile oyun disiplininden koptuk ve maalesef farklı bir şekilde mağlup olduk."dedi. Şu andan itibaren çok ciddi bir sürecin başladığını belirten Çubukçu, bugüne kadar telafileri olan maçlar kaybettiklerini, artık bundan sonra takımın toparlanması gerektiğini vurguladı. Yenilgilerin devam etmesi halinde daha sıkıntılı günlerin başlayacağını dile getiren Çubukçu, "Öyle inanıyorum ki takım kendini toparlayacak ve alt sıralardan kurtulmaya çalışacaktır."diye konuştu.

Vestel Manisapor Teknik Direktörü Ersun Yanal ise, şöyle konuştu, "Ligde iyi mücadele eden bir takımla oynadık. Uzun zamandır kazanamamanın verdiği stresle yine kaybettik. İyi oynarken geriye düştüğümüz için çok üzüntülüyüz. Girdiğimiz gol pozisyonlarını iyi değerlendirmeliyiz. Yetenekli kaliteli oyuncularımız var. Ama kırılma noktalarını lehimize çevirmeliyiz. Bunu beceremedik, başaramadık." Taraftarın aleyhine yaptığı tezahüratla ilgili ise Yanal, "Bunlar futbolda olan şeyler. Sonuca göre tepki normaldir"diye konuştu.

Futbolculardan Güven ise, "Hafta için Beşiktaş'a karşı iyi bir futbol oynayarak hak ettiğimiz galibiyeti aldık. Elenmiştik ama olumsuz gidişatı önlemek için bizim için büyük bir moral olmuştu. Haftaya Ç. Rize'yi yenerek telafi edeceğiz." şeklinde konuştu.

Mağlubiyetin faturasını kendisine kestiğini belirten Filip Holosko, "Galip gelmek için gol atmak gerekiyor. Net şanslarım vardı. Bunları değerlendiremedim. Maçı kaymetmek benim suçumdur." şeklinde konuştu.

06.03.2007


 

Kayseri'nin gözü 2. sırada

Kayserispor As Başkanı Şaban Miraboğlu, Çaykur Rizespor'u 1-0 yenerek 3 puan aldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Miraboğlu, Kayserispor'un her maçtan 3 puan almak için hedef koyduğunu belirterek ''Kayserispor sıralamada daha da üst sıralara çıkmayı hedefliyor. Bunun için her maçtan 3 puan almak istiyoruz. Bizim için rakibin kim olduğu hiç önemli değil. Biz, rakibin durumuna göre değil, galibiyet için sahaya çıkıyoruz'' dedi.

Şaban Miraboğlu, tribünleri dolduran taraftara da teşekkür ederek, ''Ligin üst sırasında da alt sırasında da yarış sürüyor. Taraftarımıza maçlarda bize verdikleri destek için teşekkür ediyoruz. Sakaryaspor ile deplasmanda yapacağımız maçtan da galibiyet bekliyoruz'' diye konuştu.

06.03.2007


 

En güzel dönemim G.Saray'da oldu

Ünlü Alman teknik direktör Jupp Derwall, Alman Milli takımı teknik direktörlüğünden sonra Galatasaray'a gitmekle en iyi kararı verdiğini söyledi.10 Mart Cumartesi günü 80 yaşına girecek olan Derwall, Alman spor dergisi Kicker'e geçen yıllarını değerlendirdi.

Derwall, zamanında verdiği en iyi kararın Galatasaray'a gitmesi olduğunu belirterek, ''Verdiğim en iyi karar Alman milli takım teknik direktörlüğünden hemen sonra Türkiye'de Galatasaray'a gitmem oldu. Aslında 1984 Avrupa Şampiyonası'nda yaşanan çalkantılardan sonra eşim Elisabeth ile tatil yapmak istedim. İstanbul'a uçtum ve hemen işe başladım. 2 kez Türkiye şampiyonluğunu ve kupayı kazandık. Bu belki de en güzel dönem oldu'' dedi. En kötü mağlubiyetin 1982 Dünya Şampiyonası'nda İtalyanlara 31 yenildikleri karşılaşma olduğunu ifade eden Derwall, 1980 yılındaki Avrupa Şampiyonası finalini kazanmanın da yaşadığı en iyi galibiyeti olduğunu söyledi.

06.03.2007


 

Liverpool, Barça'yı ağırlıyor

Dünyadaki tüm futbolseverlerin gözü bir kez daha Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne çevrildi. Şampiyonlar Ligi'nde son 16 arasına giren takımların çeyrek finale çıkma rövanş mücadelelerinde yarın 4 maç, 7 Mart Çarşamba günü ise yine 4 karşılaşma yapılacak.

İstanbul'da yapılan final maçında AC Milan'ı yenerek kupaya uzanan İngiltere'nin köklü takımlarından FC Liverpool, geçen yılın şampiyonu FC Barcelona'yı 2-1'in rövanşında bu akşam İngiltere'de ağırlayacak. Liverpool, Katalan ekibinin sahası Camp Nou'ta 13 maçlık yenilmezlik serisine son verirken, aynı zamanda çeyrek final için de büyük bir şans yakalamış oldu. Karşılaşma Star TV'den saat 21.45'ten itibaren naklen yayınlanacak.

06.03.2007


 

Utah Jazz'ı yine Mehmet uçurdu

NBA'de milli basketbolcu Mehmet Okur, takımı Utah Jazz'ın New Orleans Hornets karşısında 108-94 galip geldiği maçta, bir kez daha takımını sırtlayan oyuncu oldu.

Oklahoma City'de bulunan Ford Center'da oynanan ve 17 bin 304 kişinin izlediği mücadeleye ilk 5'te başlayan Mehmet Okur, 33 dakika 51 saniyede 28 sayı atarken, 9 da ribaunt aldı. Ligde 40. galibiyetini alan Jazz'ın başarısında çok önemli katkıları bulunan All-Star oyuncusu Okur, 12 kez denediği 2 sayılık atışlarda 10, 5 kez denediği 3 sayılık atışlarda 1 isabet bulurken, 9 kez kullandığı serbest atışlarda da 7 sayı kaydetti.Deplasmanda üst üste 4. maçını kazanan Jazz'da Deron Williams, 20 sayı ve 6 asistle, Carlos Boozer ise 17 sayı ve 12 ribauntla galibiyette etkili olan diğer oyunculardı.

06.03.2007


 

Hassan haftanın yıldızı

Beşiktaş'ın Mısırlı eski oyuncusu Ahmed Hassan, Belçika basını tarafından 10 üzerinden 10 puan verilerek haftanın futbolcusu seçildi.

Belçika basını, takımı Anderlecht'in dün Racing Charleroi ile yaptığı maçta 3 gol birden atarak, takımının sahadan 32'lik galibiyetle ayrılmasını sağlayan Ahmed Hasssan'ın karşılaşmada harika oynadığını yazdı. Böyle bir futbolu Belçika Birinci Ligi'nde uzun süredir görmediklerini belirten Belçika basını, Mısırlı futbolcuyu göklere çıkardı. Hassan, ''Gösterdiğim performansın tesadüf olmadığını ispat edeceğim. İnşallah, aynı başarıyı tekrarlayacağım'' dedi.

06.03.2007


 

Fener gülemiyor

Zico ve Fenerbahçe'yi anlamak mümkün değil. Bir gün önce oynanan derbide en yakın rakibi Galatasaray, Beşiktaş'a yenilerek 3 puan kaybetmiş. 40 bin kişinin önünde konuk ettiği Sivas önünde galip gelebilse Beşiktaş'ın 8, Galatasaray'ın 9 puan önüne geçecek ve şampiyonluk yarışında büyük bir avantaj elde edecek. Ama Sivas karşısında bırakın galip gelmeyi, ağır bir yenilgiden kurtulduğunu söyleyebiliriz. Genç kaleci Serdar, Balli ve Mehmet Yıldız'dan 3 net gol pozisyonu kurtararak takımının bir puan almasından önemli bir rol oynadı.

Zico, sahaya sürdüğü 11'i kurarken yanlış isimlere görev veriyor. Sakat ve cezalı Lugano ve Edu'nun yokluğunda savunmanın göbeğinde oynayan Can ve Önder öyle uyumsuz bir ikili ki, Sivas forveti her geldiğinde kaleci ile burun buruna kaldı. Can, bu haliyle futbolcudan çok karateciyi andırıyor. Rakibine öyle taban giriyor ki, hakemin elini kırmızı kartına götürmemesini dua etsin.

Fenerbahçe'nin kronik sıkıntılarından biri olan sağ ve solbek bloku yine olumlu işler yapamadı. Sağda Serkan sadece mücadele ediyor. 10 metre önündeki arkadaşına topu ulaştıramıyor. Balili karşısında çok kötü durumlara düştü. Solda Ümit ise müsait pozisyonlarda topu ya dışarıya attı, ya da kaleci Petkoviç'i çalıştırdı. Bu futbolcunun aldığı her topu sol ayağı ile kullanma hastalığından vazgeçmemesi yüzünden kaptırdığı toplar Fenerbahçe savunmasına sıkıntılı dakikalar yaşattı.

Hafta içinde Türkiye Kupasında Gençlerbirliği'ne attığı golle Fenerbahçe'yi yarı finale taşıyan Mehmet Yozgatlı'nın kulübede oturtulmasının bir izahını bulamıyorum. Zico, bu futbolcunun sağ kanatta ne kadar faydalı olduğunu ne zaman görecek. Nitekim, oyuna girdikten birkaç dakika sonra attığı golle Fenerbahçe'ye bir hareketlilik getirdi.

Bu maçta şu gerçeği gördüm. Kezman golcü bir futbolcu değil. Gol atacak adamın sağ kanatta işi ne? Ceza sahası içinde hiçbir etkinliği ve özelliği yok. Hava toplarında zayıf. Birebir oyuncu geçemiyor. Dar alanda yaptığı verkaçların çoğunu Sivas savunması kaptı. Sadece mücadele ederek tribünleri kandırmanın bir manası yok. Milyon dolarlar onun gol atması için ödendi.

O kötü, bu iyi diyebileceğimiz kimse yok. Fenerbahçe takım olarak çok kötü bir dönem geçiriyor. Rakipleriyle arayı açacağına, puan farkı giderek kapanıyor. Daha önünde çok zorlu maçlar var. Sadece Beşiktaş ve Galatasaray deplasmanları sayarsak şampiyonluğun ne kadar zor bir hedef olduğunu söylemiş oluruz.

Zico'yu uyarmak görevmiz. Bu takım ya yorgun, ya da kondisyon eksikliği var. Sivas maçının son 10 dakikasında kimsenin koşacak hali yoktu. Bu dakikalarda Sivas eline geçirdiği fırsatları gol yapsaydı Zico ve öğrencileri protestolar arasında soyunma odasına giderdi. Zaten, "istifa" sesleri yavaş yavaş seslenmeye başlandı. Bu hafta Konya karşısında alınacak sonuç Brezilyalı teknik adamın geleceğini etkileyebilir.

[email protected]

Erol DOYURAN

06.03.2007


 

Fenerbahçe’de kan kaybı sürüyor

Turkcell Süper Lig'de 23. hafta geride kalırken, Fenerbahçe 45 puanla liderliğini sürdürdü. Lider Fenerbahçe, Beşiktaş ile Galatasaray arasındaki derbi maçın oynandığı haftada kendi sahasında Sivasspor ile 2-2 berabere kalarak, avantaj yitirdi. Sarı-lacivertlilerin gollerini Tuncay ve Mehmet Yozgatlı atarken, konuk ekip Sivasspor da ise goller Cem ve Servet'ten geldi. Bu sonuçla Fenerbahçe en yakın takipçisi Beşiktaş'ın 6 puan önünde liderliğini devam ettirdi. 23. hafta, Beşiktaş-Galatasaray derbisine sahne oldu. Beşiktaş kendi sahasındaki karşılaşmayı 2-1 kazanarak, avantaj sağlamayı başardı. Galatasaray ise bu yenilgiyle şampiyonluk yolunda büyük bir yara aldı. Bu galibiyetle 2. sıraya yükselen siyah-beyazlılar puanını 39'a çıkarırken, sarı-kırmızılılar ise 38 puanda kaldı ve 3. sıraya indi. Konyaspor ile deplasmanda oynadığı karşılaşmayı 2-1 kazanan Trabzonspor ise son haftalardaki çıkışını sürdürdü. Trabzonspor bu galibiyetin ardından puanını 33'e yükseltirken, averajla 7. sırada kaldı. Kayserispor, kendi sahasında Çaykur Rizespor'u 1-0, Gençlerbirliği de deplasmanda Vestel Manisaspor'u 3-0 yenmeyi başardı. Bu sonuçlarla Kayserispor puanını 38'e yükseltti ve averajla aynı puana sahip Galatasaray'ın ardından 4. sırada yer aldı. Gençlerbirliği ise 37 puanla 5. basamakta kaldı.

TOPLU SONUÇLAR

Beşiktaş-Galatasaray : 2-1

Konyaspor-Trabzonspor : 1-2

Ankaraspor-Sakaryaspor : 1-0

Vestel Manisaspor-Gençlerbirliği : 0-3

Gaziantepspor-Kayseri Erciyesspor : 0-1

Denizlispor-Ankaragücü : 1-0

Fenerbahçe-Sivasspor : 2-2

Bursaspor-Antalyaspor : 0-0

Kayserispor-Çaykur Rizespor : 1-0

24. HAFTANIN MAÇLARI

9 Mart Cuma: Sakaryaspor - Kayserispor. 10 Mart Cumartesi: Sivasspor - Bursaspor, Gençlerbirliği - Gaziantepspor, Fenerbahçe - Konyaspor. 11 Mart Pazar: Antalyaspor - Ankaraspor, Kayseri Erciyesspor - Denizlispor, Çaykur Rizespor - Vestel Manisaspor, Ankaragücü - Beşiktaş, Galatasaray - Trabzonspor.

Seyhan ŞENTÜRK

06.03.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004