Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 06 Mart 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Zico Daum'u aratıyor

Süper Ligde ilk 23. maç değerlendirilğinde F.Bahçe son 4 yılın en kötü sezonunu geçiriyor. F.Bahçe, Daum'un görev yaptığı son 3 sezonda ilk 23 maç sonunda bu sezondan daha iyi performans sergiledi. Aynı dönemde 16 galibiyet alan Daum, Zico'ya 8 puan fark attı.


Kupada erken final: Beşiktaş-F.Bahçe

Fortis Türkiye Kupası'nda yarı final kuraları İstanbul'da çekildi. Maslak Princess Otel'de gerçekleştirilen kura çekiminde, Beşiktaş ile Fenerbahçe, T

F.Bahçe hükmen galip ilan edilir mi?

İstanbul'da oynanan ve 22 biten Fenerbahçe Sivasspor maçının tartışmaları bitmek bilmiyor. Tartışma, Sivasspor'un, 'esame listesinde ismi olan Serdar


  Yanal gözden düşüyor

Haftalardır galibiyete hasret kalan Vestel Manisaspor'da taraftarlar teknik direktör Ersun Yanal'a ateş püskürmeye başladı. Gençlerbirliği yenilgisinden sonra Ersun Yanal'ın istifasını isteyen tribünler, futbolculara da tepki gösterdi.


  Kayseri'nin gözü 2. sırada

Kayserispor As Başkanı Şaban Miraboğlu, Çaykur Rizespor'u 1-0 yenerek 3 puan aldıkları için mutlu olduklarını söyledi.


  En güzel dönemim G.Saray'da oldu

Ünlü Alman teknik direktör Jupp Derwall, Alman Milli takımı teknik direktörlüğünden sonra Galatasaray'a gitmekle en iyi kararı verdiğini söyledi.10 Mart Cumartesi günü 80 yaşına girecek olan Derwall, Alman spor dergisi Kicker'e geçen yıllarını değerlendirdi.


  Liverpool, Barça'yı ağırlıyor

Dünyadaki tüm futbolseverlerin gözü bir kez daha Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne çevrildi. Şampiyonlar Ligi'nde son 16 arasına giren takımların çeyrek finale çıkma rövanş mücadelelerinde yarın 4 maç, 7 Mart Çarşamba günü ise yine 4 karşılaşma yapılacak.


  Utah Jazz'ı yine Mehmet uçurdu

NBA'de milli basketbolcu Mehmet Okur, takımı Utah Jazz'ın New Orleans Hornets karşısında 108-94 galip geldiği maçta, bir kez daha takımını sırtlayan oyuncu oldu.


  Hassan haftanın yıldızı

Beşiktaş'ın Mısırlı eski oyuncusu Ahmed Hassan, Belçika basını tarafından 10 üzerinden 10 puan verilerek haftanın futbolcusu seçildi.


  Fener gülemiyor


  Fenerbahçe’de kan kaybı sürüyor



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004