Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 06 Mart 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Piyasalar yine dalgalı

Global piyasalarda yaşanan gelişmeler piyasaları olumsuz etkilemeye devam ederken, para girişinin piyasanın toparlanması için yeterince güçlü olmadığı, işlem hacminde Cuma’ya göre daralmanın sürdüğü belirtildi. Dün öğle saatlerinde serbest piyasada dolar 1.4550, euro 1.9050 YTL’den satılırken, faiz 20,29 seviyesinde seyrediyordu.


Merkez Bankasında da kuraklık endişesi

Merkez Bankasının “Şubat Ayı Fiyat Gelişmeleri” raporunda, mevsim normalleri dışında gerçekleşen hava şartlarının, tarımsal üretimi önümüzdeki dönemde

Tüzmen: Cari açığı enerji ithalatı yükseltti

Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen, 1990 yılında 2.6 milyar dolar olan cari açığın 2006 yılında 31.3 milyar dolara yükseldiğini belirterek, ‘’Türkiye’nin ca


  Ev sahiplerine ‘alo beyanname’ hizmeti

Maliye, sadece gayrimenkul kira geliri olan, ancak yaşlılığı, sakatlığı ya da hastalığı nedeniyle vergi dairesine gelemeyecek durumda olan mükelleflerin evine memur gönderiyor.


  Buğday, Türkiye’nin avantajı olacak

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Genel Müdürü İsmail Kemaloğlu, dünyada son 23 yılın en düşük buğday stoğu olduğunu belirterek, ‘’Bu durum, eğer değerlendirilirse Türkiye için avantaj olacak’’ dedi.


  IMF, sosyal güvenlik reformunu sordu

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Ali Babacan, IMF heyeti ile sosyal güvenlik reformu, gelir vergisi reformu, orta ve uzun vadeli yapısal reform gündemi ile ilgili konuları görüştü.


  THY, 49 YTL’ye uçacak

Türk Hava Yolları’nın hizmete açmaya karar verdiği iki hattında çok özel bir fiyat promosyonu uygulanacak.


  Bölgesel kalkınma projeleri ertelenir

Adana Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Özgümüş, Kalkınma Ajanslarıyla ilgili yürütmeyi durdurma kararının Anayasa Mahkemesi’nde onaylanması halinde bölgenin kalkınmasına katkı sağlayacak güzel projelerin erteleneceğini bildirdi.


  Dünya denizciliği İstanbul’da buluşacak

Exposhipping Europort Eurasia Uluslararası Denizcilik Fuarı, 25-29 Nisan 2007 tarihleri arasında İstanbul Dünya Ticaret Merkezinde gerçekleştirilecek.


  Ar-Ge’ye büyük teşvik geliyor

Maliye Bakanlığı, şirketlerin araştırma-geliştirme (AR-GE) çalışmalarına vergisel destek sağlamaya hazırlanıyor. Hazırlanan taslakla, Ar-Ge birimlerinin SSK işveren payının tümü ile gelir stopajının yüzde 90’ını devlet üstlenecek.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004