Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 09 Mart 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

1 MİLYON ÜYEMİZ OLMALI

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yılıdırım, Turkcell Süper Lig'de 2-2 berabere kaldıkları Sivasspor maçının ardından, taraftarın yönetim kuruluna yönelik tepkisine, ''Bu takım benim ve arkadaşlarımın eseri'' cevabını verdi. ATV'de katıldığı ve gece geç saatlerde sona eren programda çeşitli konularda açıklamalar yapan Yıldırım, ligde geçen hafta Sivasspor ile yapılan maçın sonunda, taraftarın, ''Yönetim bu takım senin eserin'' şeklindeki tezahüratlarına, ''Bu takım benim ve arkadaşlarımın eseri. Biz yaptık bu takımı. Ne sorumluluk varsa benimdir'' şeklinde cevap verdi.

BURNUMUZ BÜYÜMEDİ

Aziz Yıldırım, ''Burnunuz büyüdü'' eleştirisine, ''Bizim burnumuz büyümedi. Biz kendimizi kimseden ayırıp ayrı bir noktaya koymadık'' yanıtını verdi. Fenerbahçe'nin 165 milyon YTL'lik bütçesi olduğunu ve yaptıkları çalışmalarla her geçen gün büyüdüğünü anlatan Yıldırım, külübün 562 çalışanı olduğunu bildirdi. 2320 lisanslı sporcuya sahip olduklarını kaydeden Yıldırım, 100. yılda 100 bin taraftar kartı hedefinde 83 bin rakamına ulaşıldığını ifade etti.

1 MİLYON ÜYE YAPMAK LAZIM

Kulübü, Avrupa'nın büyük kulüpleri Real Madrid'in ve Manchester United'ın bütçelerine ulaştırmak için büyük çalışmalar yapmaları gerektiğini anlatan Yıldırım, 1 milyon üyeye sahip olmanın kulübe büyük girdiler kazandıracağını ifade etti. ''Fenerbahçe'yi herkese açacağız. Buna karar verecek genel kuruldur. Bunu nasıl yapacağız, 1 milyon Fenerbahçeli üye yapmak lazım'' diye konuşan Yıldırım, kurulacak şirketler ve yapılacak inşaat projeleriyle, kasasına 1-1,5 milyar dolar giren bir kulüp olunabileceğini anlattı. Yıldırım, naklen yayın gelirlerinden 15 milyon dolar aldıklarını, Fenerbahçe'nın hakkının 50 milyon dolardan az olmaması gerektiğini savundu.

AVRUPA ŞAMPİYONU OLACAĞIZ

Aziz Yıldırım bir gün Avrupa şampiyonu olacaklarına inandığını söyledi. Bu yönde yöneltilen soruya, ''Birgün Avrupa şampiyonu olacağımıza inanıyorum'' diye yanıt veren Yıldırım, Fenerbahçe'nin son 3 yılda Avrupa kupalarında aldığı galibiyetleri, geçmişte uzun yıllardır elde edemediğini hatırlattı.

TELEFONLARIM DİNLENİYOR

Yıldırım, ''Telefonlarınız dinleniyor mu'' sorusuna, ''Maalesef dinleniyor'' cevabını verdi. Bunu kendisine söyleyenlerin bulunduğunu kaydeden Yıldırım, ''Telefonlarım dinleniyor. Herhalde birilerine servis yapmak amacıyla. Daha önce yaptığım bazı görüşmeler bana ifade edildi'' dedi. Yıldırım, Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy da dahil olmak üzere Galatasaray ve Beşiktaş kulüplerinin başkanlarıyla organize edilecek televizyon programında bir araya gelebileceğini belirtti.

ZİCO'YA ELEŞTİRİLER ERKEN

Teknik direktör Zico'nun kadroda yaptığı değişikliklere bir müdahalesinin olmadığını belirten Aziz Yıldırım, yapılan eleştirilerin erken olduğunu savunarak, ''1 yıl geçsin Zico'yu değerlendirelim. Fenerbahçe'nin özel senesi yok. Fenerbahçe'nin her yılı özeldir. Bu yıl şampiyon olacak'' dedi.

09.03.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  1 MİLYON ÜYEMİZ OLMALI

  Gerets: Trabzon maçı bizim için dönüm noktası

  Umut: G.Saray'a gol atacağım

  İspanyollar şok yaşıyor

  Nobre'yi 100. maç heyecanı sardı

  Ataman: İtalya'da hedefim çifte kupa

  Mehmet Okur 8 sayıda kaldı

  Antalya 6 maçta sadece 1 gol yedi


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004