Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 14 Mart 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Kart ücreti hukuka aykırı

Tüketiciler Birliği Genel Başkan Yardımcısı Kemal Özer, “Dünyanın hiçbir yerinde bankalar kart ücreti almıyor. Türkiye’de ise kanunla yasal hale getiriliyor. Yönetmelik, hukuka aykırıdır” dedi.


Çağlayan: Seçim söylentileri yatırımı yavaşlatacak

Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Zafer Çağlayan, seçimlerin ekonomiyi etkilemeyeceğini, ancak, söylentiler sebebiyle, yatırım, üretim ve tüketimde ya

Emlak satışları 2006’da hız kesti

Yurt genelindeki emlak satışları, 2006 yılında hız kesti. Ancak toplam satış değerinde artış gözlendi. Geçen yıl yurt genelinde 1 milyon 377 bin 533 g


  Sanayi üretimi 2006’da yüzde 5.8 arttı

Sanayi üretimi 2006’nın dördüncü çeyreğinde ve geçen yılın tamamında yüzde 5.8 artış kaydetti. Büyümenin öncü göstergesi niteliğindeki toplam sanayi üretimi geçen yılın son çeyreğinde yüzde 5.8 artış gösterdi.


  Borusan küresel şirket olacak

Borusan Holding CEO’su Agah Uğur, Borusan’ın 2010 yılına kadar kendisini küresel bir kuruluş olarak konumlandıracağını açıkladı. Borusan Holding Yönetim Kurulu Başkanı A. Ahmet Kocabıyık ve CEO Agah Uğur, yıllık bilgilendirme toplantısında Borusan’ın 2006 performansı ve 2007 yılına ilişkin hedeflerini değerlendi.


  Enerji pahalılığı yatırımcıyı kaçırdı

Erzurum’da mikroçip fabrikası yatırımı yapan İngiliz United Technologies Şirketi, Avusturya hükümetinin sağladığı şartlar ve özellikle enerji giderinin düşük olmasını da dikkate alarak ülkeye 350 milyon avroluk ‘’wafer’’ fabrikası kurma kararı aldı.


  350 milyon YTL servet kayboldu

Geçen yıl yaklaşık 35 bin iş yerinin kapısına kilit vurulmasının, en az 350 milyon YTL’lik servet kaybı anlamına geldiği bildirildi.


  Sanayicilerin ‘teşvik’ kaygısı

Adana Sanayi Odası (ADASO) Başkanı Ümit Özgümüş, "yaklaşan seçimler sebebiyle teşvikli il sayısının 49’dan 56’ya yükseltilmesi girişimlerinden rahatsızlık duyduklarını’’ bildirdi.


  Darphane madenî paraları satıyor

Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü, muhtelif cins ve miktarda hurda madenî para satmak üzere ihale açtı.


  Iğdır’a yabancı ortaklı ilk yatırım

Iğdır Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) yabancı ortaklı ilk yatırımın temeli törenle atıldı.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004