Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 23 Mart 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Bileğimiz bükülmüyor

A Milli Takımı son 15 maçında sadece 2 defa yenildi. Fatih Terim yönetimindeki ay-yıldızlılar, resmi ve özel son 15 maçın 7'sini kazanırken, 6'sında berabere kaldı, sadece 2'sini kaybetti. Milliler, Yunanistan ile daha önce yaptığı 7 maçtan 5'ini kazandı, 2'sinde berabere kaldı, hiç mağlup olmadı.

2008 Avrupa Futbol Şampiyonası elemeleri (C) Grubu 4. maçında yarın Atina'da Yunanistan ile karşılaşacak (A) Milli Takım, son dönemde rakiplerine kolay kolay boyun eğmiyor. Fatih Terim yönetimindeki milliler, oynadıkları son 15 maçın sadece 2'sini yitirdi. Ay-yıldızlılar resmi ve özel son 15 maçın 7'sini kazanırken, 6'sında berabere kaldı, bu süre içinde sadece Makedonya ve Gürcistan'a mağlup oldu.

21 MAÇIN 18'İNDE GOL ATTI

Milli Takım ayrıca, Fatih Terim'in ikinci görev süresi içinde yaptığı 21 maçın 18'inde gol atma başarısını gösterdi. Bu dönemde sadece 3 maçta gol yollarında suskun kalan ay-yıldızlı ekip, 7 maçta ise kalesini gole kapattı. Türkiye, yaptığı son 6 maçta ise sadece 2 gol yedi.

YUNANİSTAN'A YENİLMEDİK

Öte yandan Türkiye, komşusu ile daha önce yaptığı 7 maçta yenilgi yüzü görmedi. Türk Milli Futbol Takımı, 2'si Dünya Kupası Eleme Grubu, 4'ü özel, 1'i de Akdeniz Oyunları maçı olmak üzere, 4'ü Atina, 3'ü İstanbul'daki toplam 7 maçta rakibini 5 kez yenerken, 2 kez berabere kaldı ve hiç mağlup olmadı. Ay-yıldızlı ekip, bu maçlarda toplam 11 gol atarken, kalesinde 4 gol gördü. İki ülke (A) milli futbol takımları en son 2006 Dünya Kupası elemelerinde aynı grupta yer almış, Atina ve İstanbul'daki maçlar golsüz tamamlanmıştı.

23.03.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Bileğimiz bükülmüyor

  A Millî Takımımız Atina'da çok sıkı korunuyor

  Fener'den Carlos yalanlaması

  Gerets'in hedefi 9'da 9

  Tanjevic bir yılda 4. defa ödül aldı

  Yattara'nın kalça ağrıları geçiyor

  Mehmet Okur kız babası oldu

  Ayvazoğlu'nun millî mayo sevinci


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004