Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 25 Mart 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

Yeni Asya Neşriyat “Ankara Kitap Günleri Fuarı”nda

Eylül Fuarcılık tarafından düzenlenen “Ankara Kitap Günleri Fuarı” başladı. Fuara Yeni Asya Neşriyat da katılıyor. Fuar hakkında Yeni Asya’ya bilgi veren Eylül Fuarcılık Proje Sorumlusu Sevil Sarı, İstanbul, İzmir ve Bursa gibi büyük şehirlerde kitap fuarlarının her yıl düzenli olarak yapıldığını ancak Ankara’da benzer organizasyonların olmadığına dikkat çekti.

ANKARA’NIN DA KİTAP FUARI OLSUN

Bu yıl düzenledikleri fuarı geleneksel hale getirmek istediklerini ifade eden Sarı, “Başkentte neden kitap fuarı yok diye bu işe girdik. Açıkçası bu sene ticarî kâr anlamında bir şey beklemiyoruz. İstanbul gibi Ankara’da da böyle bir alışkanlık meydana gelsin. Yayınevleri Ankara’da fuara pek sıcak bakmıyor. Çünkü geçmişte yapılanlar pek başarılı olmamış. Bize de ‘Ankara halkı ilgi göstermiyor’ dediler. Daha önce iyi tanıtım yapılmamış. Biz ciddî bir tanıtım kampanyasına girdik. Bu sene talep olursa her yıl devam edeceğiz. Bu anlamda Ankaralılara büyük görev düşüyor. Geleneksel kitap fuarları İstanbul, Bursa ve İzmir’de var ama Ankara’da yok” dedi.

Fuarda her türlü yayının olduğunu, gelenlerin aradıkları her şeyi bulabileceklerini hatırlatan Sarı, fuar tarihinin kütüphane haftasına denk geldiğini bu sebeple okullara yönelik tanıtım kampanyalarını da düzenlediklerini açıkladı.

YENİ ASYA NEŞRİYAT YAYINLARI

Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen fuarda konferanslar, imza günleri, söyleşiler olacak. Metro ile ulaşımın son derece kolay olduğu fuar alanının girişinde Türk mutfaklarından güzel yemeklerin yanında bir çok yöresel tatlar da ziyaretçilere sunulacak.

24 Mart - 1 Nisan arasında, 10.00-21.00 saatleri arasında açık bulunacak fuarda Yeni Asya Neşriyat’ın başta yeni tanzimli Risâle-i Nur Külliyatı olmak üzere bütün yayınları ile YASEM yayınları indirimli satışa sunulacak.

İbrahim DOĞRU / ANKARA

25.03.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Yeni Asya Neşriyat “Ankara Kitap Günleri Fuarı”nda

  İçinden kitap geçen filmler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004