Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 31 Mart 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

Mevsimlerin ülkesi; Türkiye

Kültür ve Turizm Bakanlığı ile National Geographic dergisinin ortak projesi kapsamında, derginin Mayıs sayısında Türkiye’yi tanıtan ‘’Tüm Mevsimlerin Ülkesi’’ eki çıkacak.

Ekte Türkiye’deki 4 mevsime uygun turistik faaliyetler yanında, Türkiye’nin 7 coğrafi bölgesini ve turistik alanları gösteren harita yayınlanacak.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Yazar, Türkiye’nin tanıtımını arttırmak ve turizmde bu yılın başında yükselişin devamını sağlamak amacıyla yurt dışında kültür ve tanıtma müşavirlikleri aracılığıyla reklâm ve tanıtım faaliyetlerinin arttırıldığını söyledi. Bu kapsamda Londra Kültür ve Tanıtma Müşavirliği ile National Geographic dergisi yetkililerinin ortak bir proje geliştirdiğini belirten Yazar, derginin 15 Nisan’da satışa çıkacak Mayıs sayısında Türkiye’nin tanıtılacağını kaydetti.

Türkiye ekinin dergi içine katlanarak zımbalanacağını anlatan Yazar, ‘’Böylece okur bunu alarak, istediği zaman referans olarak kullanabilecek ve Türkiye’ye gelirken rahatlıkla yanında taşıyabilecek’’ dedi. Buna göre, dergide Türkiye ‘’Tüm Mevsimlerin Ülkesi’’ olarak tanıtılacak. Altı tam sayfadan oluşacak ekin bir yüzünde Türkiye, dört mevsim boyunca hemen hemen bütün sporların yapılabildiği, tarih ve kültürel zenginlikleri görme ve tatil imkânları ile alış veriş açısından bir çok imkân sunan ülke olarak anlatılıyor.

/ ANKARA

31.03.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Sadaka taşları unutuldu

  Mevsimlerin ülkesi; Türkiye

  Tarih zenginliğimizi koruyamıyoruz

  Akköprü’ye ziyaretçi ilgisi

  Görmeyenlere ışık olun


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004