Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 15 Nisan 2007
Mehmet Fırıncı ve Mehmet Kutlular ; Mehmet Emin Birinci'yi anlattı...indirmek ve dinlemek için tıklayınız

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Dış borçlar yüzde 60 arttı

Ekonomist Mustafa Sönmez, dış borç stokunun AKP döneminde azalmadığına dikkat çekerek, 2002’den 2006’ya yüzde 59’luk artış görüldüğünü ifade etti. Borcun 2006’da da azaltılamadığına, hatta yüzde 52 oranında büyültülüp çok önemli bir kırılganlığa katlanıldığına dikkat çeken Sönmez, “Şimdi hükümet bu borç yükünün baskısı altında” dedi.


Devlet kemer sıkacak

IMF’nin “net bir şekilde ortaya konmasını” istediği tedbir paketi şekillenmeye başladı. Seçim öncesi gelir arttırıcı tedbirlerden uzak duran Hükümet,

İnsana da yatırım şart

TESK Genel Başkan Vekili ve Türkiye Bakkallar Federasyonu Genel Başkanı Bendevi Palandöken, işsizliğe çözüm için sadece iş yeri açmanın yetmediğini,


  Maliye’den, ‘işlettiğiniz otelleri alın’ çağrısı

Maliye Bakanlığı, Antalya’da 49 yıllığına tahsis edilen tatil köyleri ile otelleri işletenlere mektup göndererek, bu işletmeleri satın almaları çağrısında bulundu.


  ASKON’a, yılın meslek örgütü ödülü

First Business Dergisi ve Kanal 7 İş’te Hayat programının “Zirvedekiler 2006” ödül töreninde “Yılın Meslek Örgütü” ödülü Anadolu Aslanları ve İşadamları Derneği’ne (ASKON) verildi.


  Ocaklar kredi kartıyla yanıyor

Kredi kartıyla tüpgaz satışlarının her geçen gün arttığı belirtilerek, yapılan her 100 satışın 35’inin kredi kartıyla gerçekleştirildiği ifade edildi.


  Doğu Akdeniz’de petrol umudu

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) tarafından İskenderun Körfezinde bir süre önce günlerde başlatılan sismik çalışmaların sürdürüldüğü bildirildi.


  En çok şikâyet cep telefonu servislerinden

Erzurum’da, Tüketici Hakları Mahkemesi’ne taşınan şikâyetlerin büyük bölümünü, cep telefonlarının servis hizmetlerinden kaynaklanan şikâyetler oluşturuyor.


  Albaraka sermaye arttırdı

Albaraka Türk, 22’inci genel kurul toplantısında kurum ödenmiş sermayesini 160 milyon YTL’den, 215 milyon YTL’ye yükseltilmesini kararlaştırdı.


  Baykur Gıda, ‘Exper’i piyasaya sundu

Baykur Gıda, temizlik ürünleri grubunda ‘Exper’ markası ile 60’ın üzerindeki ürünü piyasaya sundu.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004