Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 15 Nisan 2007
Mehmet Fırıncı ve Mehmet Kutlular ; Mehmet Emin Birinci'yi anlattı...indirmek ve dinlemek için tıklayınız

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

“Yeni bir ordu” isteyen Özkan, mitingde kriz çıkardı

Kanaltürk’te yayınlanan Gerçekler adlı programda, “Vatanın tehlikede olduğunu ben de görüyorum. Türk milleti bir değil, bin tane ordu kurar” diyerek tepki toplayan Kanaltürk’ün sahibi Tuncay Özkan dünkü “Cumhuriyet” mitinginde de krize sebep oldu. Miting düzenleme komitesinin emniyet yetkililerine verdikleri programda yer almamasına rağmen Nur Serter’in “Aranızda gazeteci bir kardeşiniz var, Tuncay Özkan’ı kürsüye davet ediyorum” diyerek Özkan’ı kürsüye çağırdı.


İki tükeniş çığlığı

Atatürkçü Düşünce Derneğinin çağrısıyla dün Ankara’da düzenlenen mitingin 1930 modeli Kemalistlerin tükenişini gösterdiğini belirten Prof. Dr. Baskın

Miting notları…

Günlerdir beklenen miting nihayet yapıldı. Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) öncülüğünde Tandoğan meydanında düzenlenen “Cumhuriyet Mitingi” sabahın erk


  Kapadokya yolunda trafik faciası

İzmir’den ilköğretim okulu öğrencilerini Kapadokya’ya geziye götüren otobüs, Aksaray’ın Eskil ilçesi Bozcamahmut köyü yakınlarında kamyonla çarpıştı. Kazada aralarında öğrenci ve öğretmenlerin de bulunduğu 32 kişi hayatını kaybetti. Yaralanan 30 kişi çevre illerdeki hastanelere kaldırıldı. Cenazeler, uçakla İzmir’e naklediliyor.


  Nokta’ya incelemeye sivil tepki

Bir grup sivil toplum kuruluşu (STK) üyesi ve medya mensubu, Nokta Dergisindeki polis incelemesini protesto etti.


  Erdoğan, liderler turuna Ağar ile başlayacak

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, liderler turuna DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar ile başlayacak. Erdoğan, Ağar’ın ardından ziyaret edeceği muhalefet liderlerini ise partisinin Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısında karara bağlayacak.


  Ağar: Günü gelirse görüşürüz

DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’la görüşmeleri konusunda, ‘’Günü gelirse görüşürüz’’ dedi.


  Müzakereler kör topal

Bahçeşehir Üniversitesi Öğretim Görevlisi Dr. Cengiz Aktar, Türkiye’nin AB ile ilgili müzakere sürecinin kör topal devam ettiğini, hükümetin 17 Aralık itibariyle AB konusunu rafa kaldırdığını söyledi.


  Steinmeier: Türkiye, Avrupa’ya güven ve istikrar katar

Almanya Dışişleri Bakanı Frank-Walter Steinmeier, Türkiye’nin AB’ye üye olarak kabul edilmesini savunarak, bunun Avrupa’daki güvenliği ve istikrarı artıracağını söyledi.


  Elazığ’da yeniden deprem korkusu

Elazığ sabah saatlerinde yeniden deprem korkusu yaşadı.Diyarbakır’ın Çüngüş ilçesinde meydana gelen deprem Elazığ’da da hissedildi.


  Ali Mutlu vefat etti

Risâle-i Nur hizmetinin önde gelen emektarlarından Kayserili Ali Mutlu, dün sabah saat 04:30 sularında, evinde geçirdiği kalp krizi sonucu Hakkın rahmetine kavuştu.


  İmamlardan özür dilensin

Diyanet-Sen Genel Başkanı Ahmet Yıldız, “Köşkte imam istemiyoruz” açıklamalarının imamları rencide ettiğini ve üzdüğünü belirterek, “Bu tür açıklamalar imamlarımıza terörist muamelesi yapmaktır. İmamlarımızın adını kendi ideolojik düşünceleri çerçevesinde bir suç unsuru gibi kullananları kınıyoruz ve imamlarımızdan özür dilemeye çağırıyoruz” dedi.


  Selçuk: Demokrasiyi sağlam zeminlere oturtmak için yeni Anayasa şart

Yargıtay Onursal Başkanı Sami Selçuk, ‘’Türkiye’nin AB’ye girip, uygar dünyayla bütünleşmeyi ve demokrasisini sağlam zeminlere oturtmak istiyorsa, mevcut Anayasa yerine yeni bir anayasa hazırlaması gerektiğini’’ söyledi.


  Varlıklar, sevgi hamuru ile yoğrulmuş

Gazetemiz yazarlarından M. Latif Salihoğlu, Kocaeli/Kuruçeşme’de Bediüzzaman Haftası Etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen toplantıda konuştu.


  MEB’e bağlı 66 yayınevi kapatıldı

Millî Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, bakanlığına bağlı yayınevlerinden 66’sının kapatıldığını, 34’ünün ise kapatılma işlemlerinin devam ettiğini bildirdi.


  Esnaftan Kutlu Doğum’a destek

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında indirim yapan ve bedava hizmet veren esnaf kutlamalara destek vererek, örnek bir uygulamayı gerçekleştirdi.


  Mavi far uyarısı

‘’Xenon’’ far görünümü elde etmek için takılan mavi renkli ‘’halojen’’ oto ampullerinin, görüşü ve sürüş güvenliğini olumsuz etkilediği bildirildi.


  Ücretsiz dağıtılan meyve suyundan zehirlendiler

Tokat’ta bir ilköğretim okulunda ücretsiz dağıtılan meyve sularından içen 213 öğrenci rahatsızlanarak hastahaneye kaldırıldı.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004