Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 15 Nisan 2007
Mehmet Fırıncı ve Mehmet Kutlular ; Mehmet Emin Birinci'yi anlattı...indirmek ve dinlemek için tıklayınız

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Geçen yılı hatırladım

Galatasaray Teknik Direktörü Eric Gerets, 3-1 yendikleri Gençlerbirliği karşısında geçen sezonu hatırlatan bir futbol ortaya koyduklarını söyledi. Gerets, "Keyif veren bir futbol oynadık. Orta alanda Cihan ve Inamoto iyi bir maç çıkardılar. Takımın geneli üst düzey bir performans sergiledi. Galatasaray’ın gücünü gösterdik’’ diye konuştu.

Cihan’ın, kendisine verilen şansı çok iyi değerlendirdiğini vurgulayan Gerets, ‘’Mehmet Topal sakat olmasa ilk 11’de o başlayacaktı. Cihan, onun yokluğunda formayı kaptı ve çok iyi oynadı. Taraftarların desteğini arkamıza almamız için böyle oynamaları gerekiyor’’ dedi.

Hasan Şaş’ın Galatasaray için çok önemli bir futbolcu olduğunun altını çizen deneyimli teknik adam, sarı-kırmızılı futbolcuya karşı çıkarak değil, destek olarak kendisini kazanmaları gerektiğini kaydetti.

Gerets, Song ile ilgili bir soru üzerine de, ‘’Bu dönemde forma bulamadığı için üzgün olması normal. Kimi zaman aramızda sorun olduğu yönünde yanlış haberler çıkıyor’’ cevabını verdi. Galatasaray Spor ve Futbol İşletmeciliği Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin ise, Gençlerbirliği karşısında rahat bir galibiyet aldıklarını ifade ederek, ‘’Bütün amacımız kalan maçları kazanmak. Başka hiçbir alternatifimiz yok. Sadece galibiyet için çıkacağız. Bugün iyi bir futbol oynadık. Teknik heyeti ve futbolcuları kutluyorum’’ diye konuştu.

G. SARAY’DAN F. BAHÇE’YE DÂVÂ

G. Saray Kulübü, F. Bahçe Kulübü’nün, tesislerine saldırdığı yönünde bazı sporcularının isimlerini gündeme getirmesi sebebiyle mahkemeye gitme kararı aldı. Galatasaray Yüzme Takımı Teknik Direktörü Yılmaz Özüak, Fenerbahçe’nin tesislerine saldırıldığı yönünde sarı-kırmızılı sporcuların suçlandığını belirterek, bu sebeple dava açma kararı aldıklarını söyledi.

Bakkal: Bize yakışmadı

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mesut Bakkal ise Galatasaray karşısında baskı yapmakta geç kaldıklarını belirterek, ‘’Rakibimiz devreye girdi ve kazandı’’ dedi. Oyuna iyi başladıklarını dile getiren Bakkal, ‘’Draman ile 2 net pozisyon yakaladık. Penaltı ve yan toptan gelen golün ardından kontrolümüzü kaybettik.

Bize yakışan bir oyun oynamadık. Kalan 6 maçımızı kazanmak istiyoruz’’ diye konuştu.

Traore’nin yokluğunu hissettiklerini vurgulayan Bakkal, ‘’Ancak onun oynamadığı maçlarda çok iyi olduğumuz zamanlar oldu. Trabzonspor ve Galatasaray maçlarında isteneni veremedik. Genç bir takımız, zamana ihtiyacımız var’’ dedi.

Kulüp başkanı İlhan Cavcav da yaptığı açıklamada, Galatasaray karşısında iyi oynamadıklarını ifade ederek, “Hak ederek 3 puan aldılar. Bizim futbolcularımız akıllarını başlarına alsınlar. Kendi sahamızda böyle oyun oynanmaz. Futbol oynamadan yenilmeyi başkan olarak kendime yediremiyorum’’ diye konuştu.

15.04.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Geçen yılı hatırladım

  Lider, avantajını korumak istiyor

  Karadeniz’de derbi günü

  Balili de Türk oluyor

  Halter Millî Takımı Fransa’ya gitti

  İstanbul’da Wrangler Cup heyecanı

  Milan-Manchester keyif verecek


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004