Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 19 Nisan 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Sosyal güvenlikte açık sürüyor

Sosyal güvenlik sistemi, ilk üç ayda 2007’nin tamamı için öngörülen tutarın yarısından fazla açık verdi. Bütçede yılın tamamı için 12.7 milyar YTL ayrılmasına rağmen Ocak-Mart döneminde açığın finansmanına 6.5 milyar YTL’lik kaynak aktarıldı.


Dolar 1,34 YTL’de

Dış piyasalarda düşüşte olan dolar yurtiçinde 1,35 YTL’nin altında işlem görmeye devam ediyor. Bankaların dolar alış kotasyonları 1,3430 YTL ile 10 Ma

Kartlı işlemde imza Temmuz’da tarihe karışıyor

Bankalararası Kart Merkezi (BKM) Genel Müdürü Sertaç Özinal, chip&PIN’de geri sayımın başladığını ve 30 Haziran 2007’nin, çipli kredi kartları ile şif


  Opel ve Boyner’den TOÇEV’e destek

Opel’in dünyaca ünlü C’MON karakterlerinden üretilen aksesuarlar sadece Boyner Mağazaları’nda satılacak ve satıştan elde edilecek gelir TOÇEV’e bağışlanacak.


  HES Kablo’dan 503 milyon YTL ciro

Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, HES Kablo’nun 2006 yılında 503 milyon 418 bin YTL ciro yaptığını, 2007 yılı hedeflerinin ise 550 milyon YTL olduğunu söyledi.


  Kuveyt Türk’ün COBIT çalışması dünyaya örnek oldu

Kuveyt Türk Katılım Bankasının gerçekleştirmiş olduğu Bilgi Teknolojisi ve İlgili Teknolojilere İlişkin Kontrol Hedefleri (COBIT) yönetişim çalışmasının, Bilgi Sistemleri Denetim ve Kontrol Birliği (ISACA) ve Bilgi Teknolojileri Yönetişim Enstitüsü (ITGI) tarafından tüm dünyada örnek vaka olarak gösterildiği bildirildi.


  Oto üretiminde Avrupa altıncısıyız

Son yıllarda yıldızı parlayan ve geçen yılı ihracat şampiyonu olarak kapatan otomotiv sanayinin üretimde de Avrupa altıncısı oldu.


  Vadeli konut almayın, ortaklaşa arsa alın



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004