Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 19 Nisan 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Malatya’da kanlı provokasyon

Malatya’da, Hıristiyanlıkla ilgili kitap basılan bir yayınevinde çıkan kavgada biri yabancı uyruklu olmak 3 kişi bıçaklanarak öldürüldü. Olayda, 3. kattan atılan bir kişi yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.


Baskın anayasaya aykırı

Avukat Fikret İlkiz, dergiye yapılan baskının, çalışanların bir odaya kapatılmasının, bilgisayarlara el konulmasının, arama, el koyma ve kopyalama işl

Dış tepkiler de başladı

Nokta Dergisine baskına dış tepkiler de gelmeye başladı. Uygulamadan derin kaygı duyduklarını bildiren Uluslararası Af Örgütü (UAÖ), Türkiye’yi ifade


  Piyasalar demokrasi istiyor

DYP Genel Başkan Yardımcısı Binhan Oğuz, piyasalardaki son gelişmelerle ilgili olarak yaptığı değerlenmede, “Piyasalar toplumun demokratik olgunluğuna ve Türkiye’nin parlak geleceğine inanıyor” dedi.


  CHP’nin de gözü DYP ve ANAP’ta

CHP Grup Başkanvekili Ali Topuz, DYP ve ANAP’tan Cumhurbaşkanlığı seçimine katılmayarak 367’ye ulaşılmamasını sağlamalarını, böylece seçimi Anayasa Mahkemesi’nde iptal ettirerek erken seçimin yolunun açılmasını istedi.


  Mehmet Ağar, küs siyasileri barıştırıyor

Cumhurbaşkanlığı seçimi ile başlayan uzlaşma çağrılarında somut adım atılırken, DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar’ın küskün siyasileri bir araya getirmek için yoğun çaba harcadığı ifade edildi.


  Sivil ve demokrat cumhurbaşkanı

Konya’da ‘yeni seçilecek cumhurbaşkanı nasıl biri olmalı’ sorusunu cevaplayan vatandaşlar, herkesi kucaklayan, sivil, demokrat, şeffaf ve insan haklarına saygılı bir kişinin cumhur başkanlığına seçilmesini beklediklerini belirtti.


  Mumcu: Ağar ile anlayış birliğimiz var

Anavatan Partisi Genel Başkanı Erkan Mumcu, DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar ile “iki partinin ittifakından daha öteye birleşmeleri ve ittifakları bir araya getiren bir demokratik iktidar modeli olması gerektiği konusunda” anlayış birliklerinin olduğunu söyledi.


  Şemdinli raporu Meclis gündeminde

CHP İzmir Milletvekili Ahmet Ersin, Hakkari merkez, Yüksekova ve Şemdinli’de meydana gelen olayları araştırmak üzere kurulan Meclis Komisyonunun raporunun neden Genel Kurulda görüşülmediğini sordu.


  Ali Dinçer vefat etti

TBMM Başkanvekili ve CHP Bursa Milletvekili Ali Dinçer, tedavi gördüğü İbni Sina Hastanesi’nde hayatını kaybetti.


  Prof. Dr. Şimşek, YÖK Denetleme Kurulu’nda

Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Muhittin Şimşek, YÖK Denetleme Kurulu üyeliğine atandı.


  Yurtlarda ranzalar kalkacak

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (YURTKUR) Genel Müdürü Hasan Albayrak, yurtlarda ranza sistemini 4-5 yıl sonra sona erdirmeyi hedeflediklerini söyledi.


  Kızıltepe dâvâsında 4 polis beraat etti

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde Ahmet Kaymaz ve oğlu Uğur Kaymaz’ın öldürülmesinden sorumlu oldukları iddiasıyla yargılanan 4 polis memuru beraat etti.


  2 astsubay denizde boğuldu

Kocaeli’nin Gebze ilçesine bağlı Eskihisar köyü açıklarında deniz bisikletinin alabora olması sonucu 2 astsubay boğularak öldü.


  Bin bir çocuk bir dilek tuttular, gerçek oldu

1001 Çocuk 1001 Dilek projesinin beşincisini gerçekleştiren Deniz Feneri Derneği, bu yıl yurtiçinden ve yurtdışından 36 çocuğu bir hafta İstanbul'da misafir ediyor. Proje kapsamında misafir çocuklar İstanbul'u gezerken, üç bin çocuğun da dilekleri gerçekleştirilecek.


  Toplumdaki en büyük sıkıntı iletişimsizlik

Millî Eğitim Bakanlığı Yüksek Öğretim Genel Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Muammer Gürbüz, toplumdaki en büyük sıkıntının iletişimsizlik olduğunu söyledi.


  Özel güvenlik bölmeli taksiler geliyor

Taksilere, müşterilerin araç sürücüsü ile iletişim ve temasını engelleyen zırhlı ara bölme konulabilecek.


  Beyaz Masa’ya, başvurular arttı

Pendik Belediyesi Beyaz Masa’ya başvuruların arttığı bildirildi. Pendik’te Beyaz Masaya geçen yılın ilk üç ayında, toplam 2 bin 735 başvuru olduğu kaydedilirken, bu yıl yapılan başvuru sayısı bu oranın yaklaşık yüzde 40’ı kadar arttı.


  Yozgat Valisi: Hedefi olmayanın geleceği de olmaz

Yozgat Valisi Amir Çiçek,“Hedefleri olmayan toplumların geleceği de olmaz. Hedefe ulaşmak için de en önemli unsur insandır” dedi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004