Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 30 Nisan 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Trabzon’da Avrupa hesapları

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, Çarşamba günü çok şartlandıkları kupadan elendiklerini söyleyerek, takımını 120 dakikalık oyundan sonra Antalyaspor maçına motive etmekte zorlandığını belirtti.

Antalyaspor maçını kazanarak moral bulmayı amaçladıklarını belirten Doğan, “Oyuncularımı öncelikle aldıkları galibiyetten dolayı kutluyorum. Skoru 2-0’a getirdikten sonra rakip Antalyaspor çok daha baskılı oynadı. 70’inci dakikadan sonra futbolcularımda yorgunluk, sakatlık ve adale çekmesi oldu. Bunlar olmasaydı, çok daha farklı bir skor alabilirdik. 2-1’den sonra oyuncularım telaşlandı ve skoru korumak istediler. Bu maç bitti. Önümüzdeki maçlara bakıyoruz. Oyuncularımı mücadelelerinden dolayı kutluyorum” diye konuştu.

UEFA için ince hesaplar

Bu arada Fortis Türkiye Kupasından elenen Trabzonspor’ da Avrupa için ince hesaplar yapılmaya başlandı. Beşiktaş’ ın Türkiye Kupası’ na kazanması, Fenerbahçe ve Galatasaray’ ın da ligde ilk iki sırayı alarak Şampiyonlar Ligi’ ne gitmesi halinde ligi 4’ üncü sırada tamamlayacak ekibin UEFA Kupası’ na katılma şansını yakalayacak olması bordo - mavilileri ümitlendirdi. Kalan 4 maçı da kazanarak Kayserispor’u geçmeyi ve daha sonra oluşacak sıralamayı beklemeyi planlayan Trabzonspor’da tüm hesaplar lig dördüncülüğü üzerine yapılmaya başlandı. Bu arada Intertoto ihtimalini de değerlendirilen Trabzonspor’da, Intertoto’ya katılıp burada UEFA Kupası’na gitmenin de planlarını yapıyor.

30.04.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Polat: Şansımız var

  Trabzon’da Avrupa hesapları

  İyi oyun yok, skor var

  Gaziantep, deplasmandan aldığı bir puana sevindi

  Beşiktaş’tan ihbar haberine yalanlama

  Sağlam, yeniden üst sıraları istiyor

  Rize, A. Gücü’nü yenerek rahatladı


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004