Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 21 Mayıs 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

ABD-İran, Irak’ı görüşecek

İran Dışişleri Bakanı Menuçehr Muttaki, ay sonunda Bağdat'ta yapılacak ABD-İran görüşmelerinde yeni politikaların masaya yatırılacağını, İran’ın bölge ve Irak hakkında tavsiyelerinin olacağını belirtti.


Diyala’da 17 Iraklı sivilin cesedi bulundu

Irak’ın başşehri Bağdat’ın kuzeybatısında kalan Diyala vilayetinde bugün işkence edilerek öldürülmüş 17 Iraklı sivilin cesedi bulundu.

Ehud Olmert, hem suçlu hem güçlü

İsrail Başbakanı Ehud Olmert, Hamas’ın, İsrail vatandaşlarına roket saldırılarını artırdığı sürece, İsrail’in de Hamas’a yönelik saldırılarını yoğunla


  İngiltere, direnişçilerle işbirliği yapıyor

İngiltere’de yayımlanan The Sunday Times gazetesi, İngiltere’nin Irak’taki direnişçi gruplarla gizli görüşmeler yaptığını, bu görüşmelerle söz konusu grupların El Kaide’den kopartılmasının hedeflendiğini yazdı.


  Afganistan’da 30 Taliban öldürüldü

Afganistan’ın güneyindeki Gazni bölgesinde Afgan güçlerinin koalisyon güçleriyle ortak düzenlediği operasyonda yaklaşık 30 Taliban militanı öldürüldü.


  Irak’ta Koreli ilk kayıp

Irak’ta 2004 yılından bu yana ABD öncülüğündeki yeniden yapılandırma çabalarına katılan Güney Kore, ilk kez bu ülkede bir askerini kaybetti.


  AB, KKTC’ye duyarsız kalırsa inandırıcılığını yitirir

Hamburg Eyalet Parlamentosu Milletvekili Nebahat Güçlü, ‘’AB Kıbrıslı Türklere karşı açılım yapmazsa inandırıcılığı sona erer’’ dedi.


  Fare derisinden saç hücresi üretildi

Fare derisinde yeni saç hücreleri çıkarmayı başaran bilim insanları, bunun kelliğe köklü bir çözüm olabileceğini düşünüyorlar.


  Türkiye’nin yarısı kadar buzul eridi

NASA’dan yapılan açıklamada, Ocak 2005’te Antarktika’nın batı kesiminde sıcak artışı yüzünden çok önemli oranda erime olduğunu gösteren açık deliller bulunduğu belirtildi.


  Kur’ân-ı Kerim PlayStation’lara indirilebilecek

Malezya’da Müslümanlar, Kur’ân-ı Kerim’i yakında PlayStation konsollarına indirebilmeyi planlıyor.


  Google, evrensel arama yapacak

İnternet arama motoru devi Google, daha bütünleştirici ve kapsamlı olarak tanımladığı “Universal Search” (evrensel arama) sistemine geçtiğini duyurdu.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004