Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 24 Mayıs 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Maliye’den vergiye sıkı takip

Maliye Bakanlığı denetim elemanlarının yaptığı incelemelerde her 100 liralık beyana karşılık 101 liralık vergi kaçağı ortaya çıktı. İncelemelerde 32 milyar 969 milyon YTL tutarında vergi kaçağı ile banka ve sigorta muameleleri vergisi başı çekti.


Avrupa’ya ticarette Türkiye önemli

İzmir Limanı’nın özelleştirme ihalesini kazanan Hong Konglu Hutchison Holding’in Grup Başkanı John Meredith, ticaretin geleceğini Asya ve Avrupa merke

Trafiğe giren araç sayısı düşüyor

Trafiğe kaydı yapılan taşıt sayısı Mart ayında geçen yılın aynı ayına göre yüzde 29.5 azalarak 64 bin 141 oldu. Aynı dönemde trafikten kaydı silinen a


  2009’da bütün iller doğalgaza kavuşacak

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler, 2009 yılı itibariyle 81 ilin tamamını doğal gaza kavuşturmayı hedeflediklerini bildirdi.


  Tüketicilerden mortgage uyarısı

Tüketici örgütleri, Mortgage Yasası’nın altının henüz doldurulmadığını, tüketici hakları konusunda belirsizliğini koruduğunu ifade ederek, konut kredilerinde mortgage sistemine geçilmesini önermediklerini bildirdi.


  Sebzeye Rusya zammı

Rusya’nın domates alımı için Türkiye’ye yönelmesi, Antalya Toptancı Hali’nde bazı sebze fiyatlarının yükselmesine sebep oldu.


  Esnaf, işportacıdan şikâyetçi

Edirne Esnaf Odaları Birliği Başkanı Emin İnağ, kayıt dışı üretim, pazarlama ve satışların yaygınlaşması dolayısıyla, kayıt içi ekonomi ve meslek kuruluşlarının zarar gördüğünü belirterek, ‘’Esnaf ve sanatkarlarımız, işportacı ve seyyarlar nedeniyle haksız rekabetle karşılaşıyorlar’’ dedi.


  Geçici işçilere kadro

Kamu kuruluşlarında halen geçici işçi statüsünde çalışan 218 bin kişinin kadroya geçirilmesi çalışmaları sürüyor. Maliye Bakanlığı da, yeni sözleşmeliler için unvanlar itibarıyla ücret tavanları belirliyor.


  Piyale makarna yenilendi

Piyale makarna, yenilenen lezzeti ve yeni ambalajı ile tüketicilere sunuldu.


  Kiler 2 magaza daha açtı

Gıda perakendeciliğinin önde gelen markalarından Kiler, büyüme sürecinde yoluna hızlı adımlarla devam ediyor.


  Kale Kilit, bayilerini umre gezisinde buluşturdu

Kale Kilit, bayilerini Umre gezisinde bir araya getirdi.


  Golf’ten 160 farklı seçenek

Ülker Golf, tüketicilere 160 farklı dondurma çeşidini sundu.


  Hal açma yetkisi belediyelerin

Yaş meyve sebze ticareti ile uğraşanlar tarafından ‘’fiyatların artmasına neden olacağı’’ yönünde eleştirilen, Toptancı Haller Yasasında yapılan değişiklik, Resmi Gazete’nin dünkü sayısında yayınlanarak yürürlüğe girdi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004