Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 26 Mayıs 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Ekonomi esnek değil

OECD’nin yılda iki kez yayınladığı ve üyelerinin ekonomik performanslarını değerlendirdiği Ekonomik Görünüm raporunda, ekonominin henüz tam mânâsıyla yurtiçi ve uluslar arası çalkantılara karşı tümüyle esnek olmadığı belirtildi.


İstihdam vergisi sorunu aşılamadı

İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın (İSMMMO) araştırmasına göre, istihdam üzerindeki vergi yükü sorunu aşılamadı. Araştırmaya katıla

IMF: Yapısal reformlar derinleşmeli

IMF, Türkiye’nin, geçen yıllarda elde ettiği başarıları sürdürmek için, mali ve parasal disipline bağlı kalması ve yapısal reformları genişleterek der


  Bonozedeye ödeme yasalaştı

İmar Bankası’nca ikincil piyasada devlet iç borçlanma senedi satışı adı altında toplanan tutarların, devlet iç borçlanma senetleriyle ödenmesini öngören kanun tasarısı, TBMM Genel Kurulu’nda kabul edildi.


  Ceyhan’da köylüler kazanacak

Irak ve Hazar petrollerinin buluşma noktası haline gelen Adana’nın Ceyhan ilçesinde, yeni rafineri kurulması için EPDK’nın onayı beklenirken, tesislerin kurulacağı arazilerin fiyatları ise şimdiden 15-20 kat arttı.


  Bayraktar yeniden TZOB başkanı

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Yönetim Kurulu Başkanlığına, yeniden Şemsi Bayraktar seçildi.


  Çarşı esnafının yaraları sarılsın

Türkiye Bakkallar ve Bayiler Federasyonu Başkanı Bendevi Palandöken, ‘’Anafartalar Çarşısı’nda kıt kanaat ekmek parasını kazanmaya çalışan esnaf ve san'atkârımızın yaraları acilen sarılmalıdır’’ dedi.


  Mortgage değerleme şirketlerine sıkı denetim

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), mortgage uygulaması için büyük önem taşıyan değerleme konusunda düzenleme yaptı.


  Kaleseramik’ten esneyebilen seramik

ÇAN - Bu yıl 50’nci kuruluş yılını kutlayan Kale Grubu şirketlerinden Kaleseramik, yapı sektöründe yeni fikirlerin uygulanmasına imkân sağlayacak esneyebilen seramik üretti.


  Baykan, Esen Mühendislik ile Ereğli’de

Baykan Kombi, Ereğli’deki 4’üncü bayisini hizmete açtı. 12 Mayıs’ta açılan ve Esen Mühendislik ünvanıyla Ereğli’de taahhüt ve satış yapacak olan bayinin ayrıca Düzce’de iki şubesi daha bulunuyor.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004