Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 26 Mayıs 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Serdar'da millî heyecan

Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde 2 Haziran'da Bosna-Hersek ve özel maçta 5 Haziran'da Brezilya ile karşılaşacak Milli Takım kadrosuna davet edilen Beşiktaş'ın genç futbolcusu Serdar Kurtuluş, A Milli Takım formasını ilk kez giyeceği için çok heyecanlı olduğunu belirtirken, "Ay yıldızlı forma altında Beşiktaş'ı en iyi şekilde temsil edeceğim" dedi.

Milli Takım'ın kaliteli bir kadrosu olduğunu belirten Serdar Kurtuluş, ilk defa A Milli Takım'a seçildiği için çok sevinçli olduğunu belirtti. "Görev verildiği takdirde elimden gelenin en iyisini yapacağım" diye konuşan Serdar, "Milli Takım, Türkiye'nin en iyi yerli oyuncularının bulunduğu bir ekip. Ben de sezon içerisinde oynadığım futbolla oraya seçildim. Milli Takım'da Beşiktaş'ı en iyi şekilde temsil etmek için elimden geleni yapacağım" şeklinde konuştu.

Milli kadroda kendisine yer verdiği için teknik direktör Fatih Terim'e teşekkür eden Serdar Kurtuluş, Bosna-Hersek maçından galibiyetle ayrılacaklarını ifade ederek, "Bosna-Hersek'i yenebilecek güçteyiz. Onlardan daha kaliteli bir kadromuz var. Ben maçın rahat geçeceğini ve 3 puanla ayrılacağımızı tahmin ediyorum" dedi. Brezilya maçının ise kendileri açısında büyük bir tecrübe olacağından bahseden Milli Futbolcumuz, "Brezilya'nın dünya futbolundaki yeri için konuşmaya gerek yok. Çok önemli bir takım. Umarım her iki maçta da forma giyerim" diye konuştu.

26.05.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Perde bugün kapanıyor, Fenerbahçe kupasını alıyor

  Ümit Özat Köln'le anlaştı

  Herha Berlin Alex'in peşinde

  Serdar'da millî heyecan

  Red Bull Air Race yarışı 2 Haziran'da

  Haliç'te yelken şenliği bugün

  Formula'nın en zor yarışı Monaco Grand Prix'sinde sıralama turları yapılıyor


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004