Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 10 Haziran 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Irak’tan Türkiye’ye nota

Irak yönetimi Kuzey Irak’a top ateşi yapıldığı iddiasıyla nota verdi. Irak Dışişleri Bakanlığı dün Türk büyükelçisini Dışişleri Bakanlığı’na çağırarak hafta içinde Türk ordusunun Kuzey Irak’ta top ateşi yaptığını öne sürerek protesto mektubu verdi.


İsrail’den Suriye’ye gizli mesaj

İsrail Başbakan Yardımcısı ve Ulaştırma Bakanı Şaul Mofaz, hükümetin Suriye’ye gizli mesaj gönderdiğini doğruladı. Mofaz İsrail radyosuna yaptığı açık

‘İran’a karşı bütün seçenekler masada’

İsrail Başbakan Yardımcısı ve Ulaştırma Bakanı Şaul Mofaz, İran’ın nükleer programı konusunda askerî seçenek dahil bütün seçeneklerin masada olduğunu


  İsrail’den kara harekâtı

İsrail özel timlerinin Gazze Şeridi’nin güneyindeki Refah’a kara operasyonu düzenlediği bildirildi. Yerel kaynaklardan edinilen bilgiye göre, İsrail özel timleri ve askerleri dün sabah 16 zırhlı araç ve buldozerlerle Refah bölgesinde, sınırdan yaklaşık 800 metre içerideki Nahda mahallesine girdi.


  Bulgaristan’da Bush protestosu

ABD Başkanı George Bush’un bugün akşam başlayacak Bulgaristan ziyareti öncesinde globalleşme karşıtları başşehri Sofya’da protesto gösterisi düzenledi.


  Papa, Bush’un kulağını çekecek

Katoliklerin ruhanî lideri Papa 16. Benedict, ABD Başkanı George W. Bush ile görüştü. İkili görüşmede ağırlıklı olarak görüşülecek konunun Irak ve bölgedeki Hristiyanların durumu olması bekleniyor.


  Lübnan’da çatışmalar sürüyor

Lübnan’ın kuzeyindeki Filistin mülteci kampı Nehr El Bared’deki Fethülislâm militanlarıyla ordu arasındaki çatışmalar sürüyor.


  Japonlar çocuk robot üretti

Japonya’da bir grup bilim adamı, çocuk gelişimini daha iyi anlamak için çocuk gibi hareket eden bir robot üretti. Osaka Üniversitesinden bir araştırma ekibi tarafından üretilen Çocuk-Robot CB2, 1 ila 3 yaşındaki gerçek bir çocuk gibi davranıyor.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004