Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 12 Haziran 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

 

Appiah ve Yozgatlı'ya Schalke 04 talip oldu

Almanya'nın ünlü kulübü Schalke 04, F.Bahçe'den Mehmet Yozgatlı ve Stephen Appiah'ı renklerine bağlamak istiyor. Bilgi gazetesi, Appiah'nın transfer bedelinin 8 milyon Avro olduğu ve kendisinin de 3 milyon Avro istediğini yazdı.

Alman Birinci Futbol Ligi Bundesliga'da şampiyonluğu son haftada kaybeden Schalke 04, Fenerbahçeli futbolcu Mehmet Yozgatlı'yı renklerine bağlamak istiyor. Schalke 04 Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Adem Çukur, Fenerbahçeli futbolcu Mehmet Yozgatlı ile ilgilendiklerini belirterek, "Mehmet Yozgatlı'nın maç kasetlerini aldık. Türkiye'den kendisiyle de ilgili iyi yorumlar aldık. Bir aksilik çıkmazsa Mehmet Yozgatlı'yı Schalke 04 Kulübü'ne kazandıracağız. Kendisi ve menajeriyle görüşmelerimiz devam ediyor. Futbol yaşantısını yurt dışında sürdürmek istediğini belirtiyor. Bundesliga, dünyanın gözü üzerinde olan bir lig. Mehmet Yozgatlı'nın Bundesliga'da başarılıolacağına inanıyoruz" dedi.

G.SARAY LİNCLN'Ü İSTİYOR

Türkiye'den sadece Mehmet Yozgatlı ile ilgilendiklerini söyleyen Çukur, "Geçen sezon son haftada şampiyonluğu kaybettik. Bu yıl kadromuzu daha da güçlendirmeyi düşünüyoruz" diye konuştu. Çukur, Galatasaray'ın Lincoln ile ilgilendiğini doğrulayarak, Lincoln'ün bonservisinin yüksek olması nedeniyle anlaşma sağlanamadığını ve görüşmelerin halen devam ettiğini sözlerine ekledi.

SCHALKE APPİAH'IN PEŞİNDE

Öte yandan Alman Bild gazetesi, Almanya Birinci Lig'i (Bundesliga) takımlarından FC Schalke 04'ün, Fenerbahçe'de oynayan Ganalı yıldız oyuncu Stephen Appiah'ın peşinde olduğunu yazdı. Haberde, Fenerbahçe'yle 2009 yılına kadar sözleşmesi bulunan Appiah'ın kulübün yeni sezon için en gözde transferi olacağı belirtildi. FC Schake 04 takımının menajeri Andreas Müller'in, bu hafta içinde Appiah'ın danışmanıyla bir görüşme yapacağı ifade edildi. Appiah'ın transfer bedelinin 8 milyon Avro olduğu ve kendisinin de 3 milyon Avro maaş istediği belirtilen haberde, Galatasaray'ın da FC Schalke 04'te oynayan Brezilyalı yıldız Lincoln'u 8 milyon Avro'ya transfer etmek istediği, bunun da Appiah'ın transferi için gerekli olan miktar olduğu kaydedildi.

12.06.2007


 

G.Saray'a 5 maç seyircisiz ceza

Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Galatasaray'a 5 maçı sahasında seyircisiz oynama cezası verdi.

Kurul, 19 Mayıs Cumartesi günü Galatasaray ile Fenerbahçe arasında yapılan Turkcell Süper Lig maçında yaşanan olaylarla ilgili Galatasaray Kulübü'ne ceza yağdırdı. Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Adnan Polat, çıkan olaylarla ilgili beyanlarından dolayı ceza almazken, sarıkırmızılı kulüp, maçta yapılan çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle 1 resmi müsabakayı kendi sahasında seyircisiz oynama cezası aldı. Kurul, aynı sezon içinde çirkin ve kötü tezahürat fiili ikinci kez tekrar edildiği için verildiğini belirtti. GalatasarayFenerbahçe müsabakasından önce, müsabaka esnası ve müsabaka sonrasında çıkan saha olayları nedeniyle 4 resmi müsabakayı kendi sahasında seyircisiz oynama cezası alan sarıkırmızılı kulüp, ayrıca 200 bin YTL para cezasına çarptırıldı. Kurul, ayrıca Galatasaray'dan Hasan Şaş'a 2, Fenerbahçe'den Tümer Metin'e ise 1 maç men cezası verdi.

12.06.2007


 

Necati-Hüseyin takası olur mu?

İstanbul'da, geçen günlerde bir araya gelen Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın ile Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak'ın görüşmesinde Hüseyin Çimşir-Necati Ateş takasının gündeme geldiği öğrenildi.

Fenerbahçe'den Serkan Balcı'yı transfer eden Trabzonspor gözünü İstanbul takımlarına dikti. Teknik Direktör Ziya Doğan'ın talebi doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da Başkan Nuri Albayrak, önceki gün bir araya geldiği Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın'dan golcü futbolcu Necati Ateş'i resmen istedi. Nuri Albayrak, Özhan Canaydın'dan "Hüseyin'i verirseniz olur" cevabını aldı. Bunun üzerine görüşmeler tıkanırken, Nuri Albayrak'ın Necati Ateş'e karşılık Hüseyin Çimşir önerisine sıcak bakmadığı belirtildi. Önceki sezonlarda olduğu gibi yurt içinde 3 büyüklere yıldız oyuncularını vermeme kararı alan Trabzonspor, bu yönde kararını sürdürüyor. Bordomavili takımın ısrarla istediği Necati Ateş transferinin önümüzdeki günlerde netleşeceği belirtiliyor.

12.06.2007


 

Mehmet Topuz Kayseri'de kaldı

Bazı kulüplerin transfer listesinde olan Mehmet Topuz, Kayserispor ile mukavelesini 2009 yılına kadar uzattı.

Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, kulüp tesislerinde imza töreninde yaptığı konuşmada, Türk futbol kamuoyunun en çok konuşulan 2 sporcusunun Kayserisporlu olduğunu söyledi. Mehmet Topuz ise, Kayserispor'da kaldığı için çok mutlu olduğunu söyledi.

12.06.2007


 

F.Bahçe taraftarı ‘sağ bek’ istiyor

Fenerbahçeli taraftarlar, savunmanın sağına transfer istiyor. İnternetteki ''www.1907haber.com'' adresli taraftar sitesinde yapılan ''Sizce Fenerbahçe futbol takımında hangi mevkiye transfer yapılmalı?'' sorulu ankete katılan 18 bin 306 kişinin yüzde 41.55'i sağ beke oyuncu alınması için oy kullandı.

Forvet diyenler yüzde 19.93'te kalırken, stoper için yüzde 9.44, sol bek ve ön libero için yüzde 8.56'şar, oyun kurucu için yüzde 6.96 ve kaleci için yüzde 5 oy çıktı. Öte yandan Fenerbahçe'nin daha önce anlaşmaya vardığı Ankarasporlu futbolcu Wederson, dün sağlık kontrolünden geçti. Wederson'a, burada çeşitli testler ve kontroller yapıldı. Wederson daha sonra kulüpte resmi sözleşmeye imza attı.

12.06.2007


 

Kadıköy'de kombine kart kuyruğu

Fenerbahçe'de 2007-2008 sezonu kombine kartlarının genel satışı dün başlarken, sarı-lacivertli taraftarlar kombinelere büyük ilgi gösterdi.

Sarı-lacivertli taraftarlar, kombine kart alabilmek için Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın maraton tribünü girişinde kuyruk oluşturdu. Bu arada, yeni kombine kartı alacak taraftarlarda ''Taraftar Kart'' sahibi olma şartı aranıyor.

12.06.2007


 

İlhan Mansız basın toplantısı yapacak

Beşiktaş'ın eski futbolcusu İlhan Mansız, futbola dönüp dönmeyeceğini 14 Haziran Perşembe günü İstanbul'da yapacağı basın toplantısıyla açıklayacak.

İlhan Mansız'ın, Çırağan Sarayı'nda saat 11.30'da gerçekleştireceği basın toplantısında, futbola dönüp dönmeyeceğini, dönecekse hangi kulüpte oynayacağını ve sakatlığıyla ilgili açıklamalarda bulunacağı kaydedildi.

12.06.2007


 

Yolların yeni kralı

İngiliz basını, Formula 1'de Kanada Grand Prix'sini kazanan İngiliz Lewis Hamilton'ı yere göğe sığdıramadı.

Sezonun 6. yarışı olan Kanada Grand Prix'sini kazanarak kariyerinin ilk zaferine imza atan Hamilton'ın bu başarısı, dün Times gazetesinde ''Yolların kralı ve yeni bir İngiliz kahraman'' başlığıyla duyuruldu. Hamilton'ın yarış bitiminde çekilen resmine yer veren Daily Mail, haberi ''İngilizlerin yeni kahramanı Lewis, 22 yaşında zafere kükredi'' diyerek verdi. The Express ise genç pilotun, milyonlar kazanma yolunda olduğuna dikkati çekerek, ''Hamilton, 21. yüzyılın ikonu olmak için eşikten ilk adımını attı'' ifadelerini kullandı. Gazete ayrıca, Hamilton'ı ABD'li ünlü golfçü Tiger Woods ile özdeşleştirdi. Formula 1'de ilk sezonunu geçiren Hamilton, yarışlar tarihinde, katıldığı ilk 6 etabın ardından zafer elde eden ilk pilot oldu.

12.06.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004