Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 12 Haziran 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Gazze’de sözde ateşkes, iç savaş sürüyor

Gazze Şeridi’nde iki haftadır “varmış gibi” yapılan ateşkes, bütün yenileme çabalarına karşı çöküşe doğru giderken, El Fetih ve Hamas grupları arasındaki husûmet, daha keskin hatlarla çiziliyor; cinayetlerin işleniş şekli halkı ürpertici boyutlar kazanıyor.


Nikolas Sarkozy’ye ilk red

AB dönem başkanlığını Temmuz ayı başında Almanya’dan devralacak Portekiz’in AB Daimi Temsilcisi Alvaro de Mendoça E Moura, 6 aylık dönem başkanlığı gö

Bush’dan Kosova’nın bağımsızlığına destek

ABD Başkanı George W. Bush, Kosova’ya bağımsızlık verilmesi yönündeki çağrısını yineleyerek, Sırbistan’ın bu konuda uzlaşmaya varması halinde NATO üye


  Başbakanlıktan önce Irak’ın yolunu tuttu

İngiltere’de iktidardaki İşçi Partisi’nin yeni lideri ve 27 Haziran’da görevinden ayrılacak olan İngiltere Başbakanı Tony Blair’in yerine geçmesi beklenen Gordon Brown, Irak’a geldi.


  ABD’nin kayıpları 3.500’ü aştı

Son açıklamayla birlikte Irak’ta işgalin başladığı 2003 yılı Mart ayından bu yana öldürülen Amerikalı asker sayısı 3 bin 501’e yükseldi.


  İsrail, İran’ı uzaydan gözetleyecek

srail’in, İran’ı gözlemek amacıyla uzaya bir casus uydu fırlattığı bildirildi.


  ABD’li fakirleri zekât doyuruyor

Kuzey Karolayna Amerikan Müslüman Topluluğu ülkede yaşayan bütün Müslümanları, yoksul ve aç Amerikalı vatandaşlara sahip çıkmaya çağırdı. Topluluk yaptıkları açıklamada fakir ve açlara din ve ırk ayrımı gözetmeden yardım etmenin inançlarının bir gereği olduğunu vurguladı.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004