Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 17 Haziran 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Esnaf ve sanatkâr komada

Esnaf ve Sanatkarlar Derneği (ESDER) Genel Başkanı Mahmut Çelikus, esnaf ve sanatkarlarla ilgili tüm kararların seçim sonrasına bırakılmasını eleştirerek, esnaf ve sanatkarların komada olduğunu söyledi. ESDER Genel Başkanı Mahmut Çelikus yazılı açıklama yaparak, ekonomik ve siyasi istikrarın ülke açısından son derece önemli olduğunu kaydetti.


KEİ 15. yıl zirvesi İstanbul’da yapılacak

Karadeniz Ekonomik İşbirliğinin (KEİ) kuruluşunun 15. yıldönümü vesilesiyle, 25 Haziranda İstanbul’da örgüt üyelerinin ve gözlemcilerinin devlet ve hü

“Yemek komisyon oranlarını da indirin”

Tüm Restoranlar Lokantalar ve Tedarikçiler Derneği (TÜRES) Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Bingöl, yemek kuponlarında yüzde 7’ye ulaşan komisyon oranla


  Albaraka Türk halka açılıyor

Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş. 54 milyon 500 bin YTL tutarındaki hisselerini halka açacak.


  Turizmde daralma durdu, artış başladı

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkanı Ahmet Barut, Türk turizminde geçen yıl başlayan daralmanın durduğunu, artışın başladığını bildirdi.


  Tapu, yabancılar için gerekçeyi bekliyor

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, Anayasa Mahkemesinin, Tapu Kanunu’nun yabancılara gayrimenkul satışıyla ilgili Bakanlar Kuruluna yetki veren hükümlerinin iptaline ilişkin gerekçeli kararını bekliyor.


  Ara eleman sıkıntısı bitecek

Mobilya Dekorasyon Sanayicileri ve İşadamları Derneği’nce (MODSİAD) sanayicinin ara elaman sıkıntısına son vermek amacıyla eğitim projesi başlattı.


  Hazine 208 milyon dolar dış borç ödeyecek

Hazine gelecek hafta 207.9 milyon dolar dış borç ödemesinde bulunacak.


  Toplu görüşmeye memur ‘şerh’ koydu

Memur konfederasyonları ile hükümet arasında yürütülecek toplu görüşme süreci, Yüksek İdarî Kurul Toplantısı ile başladı.


  Bor ihracatında yüzde 9 artış

Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürü Orhan Yılmaz, yeni pazarların bulunması ve artan üretime paralel olarak Türkiye’nin bor ihracatının giderek arttığını bildirerek, ‘’Mayıs sonu itibarıyla bor ihracatı yüzde 9 artışla 155 milyon dolara ulaştı’’ dedi.


  Aliağa-Menderes Raylı Sistem ihalesi yapıldı

İzmir Büyükşehir Belediyesinin, öz kaynaklarıyla yürüttüğü 80 kilometrelik Aliağa-Menderes Raylı Sistem Projesi kapsamında Çiğli’de inşa edilecek depo ve bakım atölyesi tesislerinin ihalesi yapıldı.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004