Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 17 Haziran 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Bir yasaklı sınav daha

Öğrenci Seçme Sınavı bugün yapılıyor. “Başları açık olmayan veya kılık kıyafetleri yürürlükteki mevzuata uygun bulunmayan” adayların alınmayacağı ÖSS, Türkiye’de 81 il ve bazı ilçe merkezleri ile KKTC’nin başkenti Lefkoşa’da toplam 5 bin 381 binada, 83 bin 583 salonda gerçekleştirilecek.


Filistin Devletine zarar veriyor

Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile görüşerek, Filistin’de iç karışıklığın Filistin devleti

Erdoğan: K. Irak’a operasyonu engellemeyiz

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kuzey Irak’a muhkemel operasyonla ilgili olarak, ‘’Teröre yönelik olarak, Hükümet olarak bir engel koymamız düşünüleme


  Laiklik karın doyurmuyor

DSP Genel Başkanı Zeki Sezer, “Karnı aç olan bir insana sadece ‘laiklik’ diye gittiğinizde, laikliğe zarar veriyorsunuz. Adam ‘bana ne laiklikten, karnım aç’ diyebiliyor’’ şeklinde konuştu.


  TÜSİAD Başkanı: AB’ye tam üyelik yürüyüşümüzü sürdürmeliyiz

Türkiye Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ, “AB ile ilişkilerimizde kısa vadeli gelişmelere odaklanmadan masada oturmanın getirilerinden yararlanarak, 2014 yılındaki tam üyelik hedefine doğru yürüyüşümüzü kesintisiz biçimde sürdürmeliyiz” dedi.


  Steinmeier: Yeni başlıklar açılmalı

Almanya Dışişleri Bakanı Frank-Walter Steinmeier, Türkiye’yle sürdürülen AB üyelik müzakerelerinde 3 yeni başlığın da açılmasından yana olduğunu belirtti.


  Cumhurbaşkanı Sezer CHP’yi sevindirdi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Onur Öymen, Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer’in, cumhurbaşkanının halk tarafından seçilmesi ve seçimlerin 4 yılda bir yapılmasını öngören anayasa değişikliği paketini halkoyuna sunulmak üzere Başbakanlığa göndermesine ilişkin, ‘’Cumhurbaşkanı, çok isabetli bir karar vermiştir’’ dedi.


  Milletvekilini millet seçsin

TOBB Yönetim Kurulu Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, "Milletvekilinden hesap sorabilmemiz için onları genel başkanlar yerine millet seçmelidir’’ dedi.


  İptali istenen paket Resmî Gazete’de

Cumhurbaşkanının halk tarafından seçilmesini öngören Anayasa değişikliği paketi, halkoyuna sunulmak üzere Resmî Gazete’de yayımlandı. Sezer, paketi Anayasa Mahkemesi’ne götüreceğini bildirmişti.


  Emekli Yüzbaşı Tekin yeniden gözaltında

Emekli yüzbaşı Muzaffer Tekin, İstanbul’da gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin emekli yüzbaşı Muzaffer Tekin’i yeniden gözaltına aldığı bildirildi.


  27 el bombası ile ilgili 3 tutuklama

Ümraniye’de bir gecekonduda ele geçirilen 27 el bombası, TNT kalıpları ile fünyelere ilişkin adliyeye sevk edilen 3 kişi tutuklandı.


  AKP’ye saldıran kişi cezaevinde

AKP eski genel merkezinde tabancayla havaya 2 el ateş eden Murat K., ''hürriyeti kısıtlama, 6136 sayılı Ateşli Silahlar Hakkındaki Yasaya muhalefet'' suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.


  Çiçekler babalara

Bugün Babalar Günü... Evlâtların babalarına duydukları sevgi, milyonlarca kalbin bir arada attığı bu özel günde yeniden ifadesini bulacak.


  Diyarbakır karpuz kesti

4. Geleneksel Diyarbakır Mezunları Karpuz Kesme Günü geçtiğimiz günlerde Mir Yıldız Sosyal Tesisleri’nde düzenlendi. Türkiye’nin dört bir yanından gelen gönül dostlarıyla beraber, eski ve yeni mezunların bir arada buluştuğu ve kaynaştığı bu program, Diyarbakır Eğitim Grubu Sosyal Kültür-Spor Koordinatörlüğü tarafından düzenlendi.


  Engelli öğrencilerden şenlik

Bağcılar Belediyesi Engelliler Rehabilitasyon Merkezinde eğitim gören yaklaşık yüz engelli öğrenci, yıl sonu faaliyetlerinde bir araya geldi.


  Doğu Karadeniz’de sel ve heyelan tehdidi

İklim ve coğrafi yapısı dolayısıyla sık sık heyelan ve sellerin yaşandığı Rize’de, yüzyılın sonuna doğru yüzde 40 oranında artması beklenen yağışlar sonrasında sel ve heyelan olaylarında da ciddî artışlar yaşanabileceği belirtildi.


  Suçun kaynağı eğitimsizlik

Elazığ E Tipi Kapalı Ceza ve İnfaz Kurumunda kalan 40 tutuklu ve hükümlü üzerinde yapılan araştırmada, kronik suçluluğun, düşük öğrenim düzeyi ve okulla ilgili yaşanan ciddî sorunlarla ilişkili olduğu tesbit edildi.


  GAP Havaalanı bugün açılıyor

Türkiye’nin yeni hava hudut kapılarından birisi olacak GAP Uluslararası Havaalanı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı törenle bugün hizmete açılacak.


  Hastanede muayene fişi çilesi

Mardin Nusaybin Devlet Hastanesi’nde, muayene fişi alabilmek için saatler öncesinden kuyruğa giren vatandaşlar, hastane yönetimine tepki gösterdi.


  Öğretmenler öğrencilerinin elektrik borcunu ödedi

Siirt’te bir grup öğretmen, okullarındaki bir kız öğrencinin evinin, borcu sebebiyle kesik olan elektriğini aralarında para toplayarak açtırdı.


  Yediklerinize göre diş bakımı

Çikolata, cips, bisküvi, gofret, mısır, simit, kek gibi atıştırmaya yönelik gıdaların çürük oluşumunu artırıyor. Bu sebeple bu tür gıdalar tüketildikten sonra ekstra ağız ve diş bakımı yapılması gerekiyor.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004