Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 01 Temmuz 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

ÜMİT KARAN İDMANDA

Fenerbahçe'ye transfer haberleri yüzünden Feldkamp tarafından idmana alınmayan Ümit Karan dünkü çalışmaya katıldı. İdmanı izleyen 100 kişilik taraftar grubu golcü futbolcuya tezahürat yaptı. Ümit ise yaptığı yumruk şovun ardından tribüne giderek imza dağıttı.

Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarını yaptığı idman ile sürdürürken, önceki gün yapılan son iki antrenmanda yer almayan Ümit Karan, takımla birlikte çalıştı. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Karl Heinz Feldkamp yönetiminde gerçekleştirilen ve yaklaşık 2 saat süren antrenmanda, sarı-kırmızılılar kondisyon ağırlıklı bir çalışma yaptı. Neşeli başlayan idmanda Cuma günü teknik direktör Feldkamp tarafından idmandan çıkartılan Ümit ile futbolcu arkadaşları şakalaştı. Antrenmanı izleyen yaklaşık 100 kişilik taraftar grubu ise Ümit'e tezahüratta bulunarak, ''Bu forma nasip olmaz herkese, bırakmayız seni bir yere, 2000 ruhu doğmak üzere, Cim bom'un yılı olacak bu sene'' diye bağırarak futbolcuyu tribüne çağırdılar. Ümit ise yaptığı yumruk şovun ardından, tribüne giderek taraftarlara imza dağıttı.

CARRUSCA İDMANA ÇIKTI

Galatasaray'ın Arjantinli futbolcusu Carrusca dünkü idmana katılarak, takımla birlikte çalışmalara başladı. Carrusca'nın yapılan koşularda zorlandığı ve antrenman eksikliği nedeniyle takım arkadaşlarına yetişemediği gözlendi. Bu arada, koşu yapmakla yetinen yeni transfer Volkan da bugün takımla birlikte çalıştı. Antrenmana pazartesi günü İstanbul'a gelecek olan Song katılmazken, sakatlığı bulunan Aydın ve Uğur tesislerde idman yaptı.

ÜMİT KARAN'IN SÖZLERİ

Fenerbahçe ile transfer dedikodularına adı karışan Ümit Karan, Galatasaray'ın sözleşmeli oyuncusu olduğunu ve bu konuda söyleyecek bir şeyinin olmadığını söyledi. Sarı-kırmızılı takımın Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı antrenmanına katılan ve sonrasında basın mensuplarına açıklamada bulunan tecrübeli futbolcu, başka bir kulüp tarafından istenmenin güzel bir duygu olduğunu belirterek, ''Ama ben bu konuda herhangi bir şey söylemedim ki bir açıklama yapayım. Bazı olaylar bizim dışımızda gelişti. Söyleyecek başka bir şey yok. Ben Galatasaray'ın sözleşmeli bir futbolcusuyum''' dedi. Ümit Karan'ın basın mensuplarına açıklama yapmadan önce, Genel Menajer Mustafa Turgun ile kısa süreli bir görüşme yapması dikkat çekti.

01.07.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  ÜMİT KARAN İDMANDA

  Alpay: Tuncay İngiltere'ye giderek en doğrusunu yaptı

  Feldkamp: Ümit'e terapi iyi geldi

  Cisse resmen Beşiktaş'lı oldu

  Ali Bilgin yarın imza atacak

  TSYD Golf Turnuvası bugün

  Kırkpınar sevgisi bahçede yatırıyor

  Hagi ilk maçında yenildi

  Adriano yalanı


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004