Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 01 Temmuz 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Alpay: Tuncay İngiltere'ye giderek en doğrusunu yaptı

Almanya ikinci lig takımlarından FC Köln'de forma giyen milli futbolcu Alpay Özalan, ''Tuncay'la telefonda sürekli görüşüyorum. Tuncay bana göre İngiltere ligini seçmekle hayatının en doğru seçimini yaptı" dedi.

Almanya ikinci lig takımlarından FC Köln'de forma giyen milli futbolcu Alpay Özalan ameliyat oldu. Geçen hafta anrenmanda bilek burkulması sonucu kemiğinde kırık oluşan Alpay Özalan, Doktor Peter Schaeferhoff tarafından ameliyat edildi. Hastane odasında Türk gazetecilere açıklamada bulunan Alpay yeni sezon için antrenmanlara başladıkları ikinci gün bir pozisyonda bileğinin burkulduğunu belirterek, ''Pozisyon sonrası acı hissettim. Küçük acılara aldırış eden bir insan olmadığım için antrenmana devam ettim. Devam etmem benim için kötü oldu. İçerdeki kemik zedelenip parçalanmış. Kemik parçalanıp kıkırdakların arasına girince büyük bir ağrı yapmaya başladı. Operasyon yapılarak o kemik alındı. Doktor kıkırdaklarda bir problem olmadığını, ayrıca iki üç hafta içinde koşulara başlayabileceğimi söyledi. Bu haberi duymam da benim için çok sevindirici'' diye konuştu.

Fenerbahçe'den İngiltere'nin Middlesbrough takımına transfer olan Tuncay Şanlı'nın transferine de değinen Alpay, şunları söyledi: ''Tuncay'la telefonda sürekli görüşüyorum. Tuncay bana göre İngiltere ligini seçmekle hayatının en doğru seçimini yaptı. Bunu kendisine de ifade ettim. Çünkü İngiltere bütün dünyanın izlediği hemen hemen her ülkede naklen verilen bir lig. Ben niye daha iyi bir takıma gitmedi gibi birtakım yazılar okuyorum. Bunu bilmeyen insanlar yazıyor. İngiltere ligini bilen insan böyle yazmaz. Ona bakarsanız İngiltere'nin en köklü takımı Aston Villa'dır. Bugün İngiltere'de büyük takım küçük takım diye bir ayrım kesinlikle yoktur. Temennimiz Tuncay'ın İngiltere Premier Lig takımlarından Middlesbrough'u bir basamak olarak kullanması ve inşallah daha büyük takımlara gitmesi. Kendisi bunu yapabilecek güçte ve çok yetenekli bir arkadaşımız. Tek temennimiz Allah kazalardan belalardan uzak tutsun ve ona güç kuvvet versin.''

01.07.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  ÜMİT KARAN İDMANDA

  Alpay: Tuncay İngiltere'ye giderek en doğrusunu yaptı

  Feldkamp: Ümit'e terapi iyi geldi

  Cisse resmen Beşiktaş'lı oldu

  Ali Bilgin yarın imza atacak

  TSYD Golf Turnuvası bugün

  Kırkpınar sevgisi bahçede yatırıyor

  Hagi ilk maçında yenildi

  Adriano yalanı


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004